Deel dit artikel ‹ Terug

Whiplash in Filmhuis Mill

Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2015


Woensdagavond 21 oktober draait in Filmhuis Mill (Myllesweerd) aan de Kerkstraat 3 in Mill vanaf 20.00 uur de film Whiplash. Toegangskaartjes kosten slechts 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveren kan online via www.myllesweerd.nl, maar kaartjes zijn ook af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd en verkrijgbaar aan de kassa.

Whiplash
Andrew is een veelbelovende 19-jarige drummer. Hij studeert aan een berucht conservatorium in Manhattan. Hij wil echter niet zomaar een muzikant zijn. Achtervolgd door de mislukte carrière van zijn vader, die schrijver was, en de angst dat het wel eens genetisch kan zijn, droomt hij ervan om de top te bereiken. Vastbesloten om niet in de voetsporen van zijn vader te treden oefent hij dagelijks tot zijn handen bloeden. De druk wordt nog groter als hij wordt uitgekozen om in de schoolband te spelen onder leiding van de beruchte Terence Fletcher, een muziekleraar die omstreden methodes toepast om het potentieel van zijn student naar boven te halen.

Reserveer ook in uw agenda:
Vrijdag 13 november 14.00 uur Matineebios met Ventoux
Woensdag 25 november 20.00 uur Filmhuis met Wild

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl