Deel dit artikel ‹ Terug

Pronkzitting 2016 : Dor zakt ow de box van af!

Geplaatst op: woensdag 7 oktober 2015


Op vrijdag 22 januari, zaterdag 23 januari en zondag 24 januari zullen zoals ieder jaar weer de pronkzittingen van BCV de Geitenbok plaatsvinden. De kaartverkoop zal plaatsvinden op zaterdag 9 januari. Dit jaar is het thema "Dor zakt ow de box van af!" en er zal weer een gevarieerd programma gebracht worden met veel humor, dans en zang.

Er gebeuren weer de gekste dingen in Boxmeer, in Nederland en in de rest van de wereld, van gestolen vaartengelen tot de zwartepietendiscussie, van verdwenen miljoenen tot ruziënde politici. Kortom, daar zakt ons de box van af. Maar niet alleen figuurlijk, ook letterlijk zal er deze pronkzitting "geboxt" worden. De deelnemers gaan met elkaar de strijd aan op het podium om de zaal aan het lachen te krijgen en boxen samen wederom een onvergetelijke zitting voor elkaar.
Een kleine greep uit het programma: diverse komische acts van onder andere de VOPC, de 3 JJJ's, Bert en Katoo, Toon en Johan en de Soestjes. Ook zullen Peter Centen en Cor Verberkt dit jaar weer een buut ten tonele brengen en zal Marjon Biermann dit jaar ook in de ton kruipen. Die van Carel verzorgen het openingslied en ook zal de dansgarde Purple Rain weer van de partij zijn met een aantal spetterende dansen. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van hofkapel de Liefhebbers.

Enthousiast geworden? Like onze facebook pagina https://www.facebook.com/pronkzittingboxmeer om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.