Deel dit artikel ‹ Terug

Crossmotor, oldtimer bromfietsen en mountainbike gestolen in Mill

Geplaatst op: dinsdag 6 oktober 2015


In de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 oktober is er ingebroken in een garage aan de Hoogakkerweg en de Wanroijseweg in Mill. Bij deze inbraak is heel wat buit gemaakt waaronder een crossmotor met slechts 5 draaiuren, 2 gerestaureerde bromfietsen en een mountainbike. De laatste tijd schijnen crossmotoren en aanverwante zaken behoorlijk in trek te zijn bij het boevengilde. Onlangs werd ook in Escharen al een professionele crossmotor gestolen.

Bij de inbraak in Mill werden de volgende zaken gestolen:
Een Kawasaki KXF450 2015 met slechts 5 draaiuren
Framenummer: JKAKX450FFA033645
Optisch heeft deze de volgende kenmerken/onderdelen:
WLM stickerset voorzien van sponsors en nr. 35, Titanium Raptor voetsteunen, Öhlins TTX achtervering, blauwe Zeta boutjes en afdekplaatjes. Z-carbon onderdelen. Originele uitlaat was gemonteerd, nieuwe Akrapovic uitlaatsysteem meegenomen. Setje Supermotard wielen.

Verder 2 opgeknapte oldtimer bromfietsen van het merk Berini, een matzwarte mountainbike van het merk Bulls XTR s.e., Leatt neckbrace en wat gereedschap.

Hebt u wat gezien of wordt u een van deze spullen aangeboden? Neem dan contact op met de politie of rechtstreeks met de eigenaar van de spullen via:
E-mail: ronnievanderwijst@gmail.com
Tel. 06-41050903