Deel dit artikel ‹ Terug

Kom naar de Lezen=weten2 Tour!

Geplaatst op: maandag 21 september 2015


De Lezen=weten2 Tour komt naar de bibliotheek in Cuijk! Schrijfster Anna Woltz en wetenschapper Mark Broekman geven op zaterdag 17 oktober om 11.00 uur een interactieve ‘lezing’ met voorlezen, demo’s en proefjes. De lezing is geschikt voor kinderen van 10 tot 14 jaar en ouders. De toegang is gratis maar aanmelden is wel gewenst. Dit kan online via de website van BiblioPlus.

Uitgangspunt voor de ochtend is het boek Gips van Anna Woltz. De zus van Fitz ligt gewond in het ziekenhuis. In het ziekenhuis ontmoet Fitz een jongen en voordat ze het weet verzint ze een romantisch plan voor een verpleegster, steelt ze gips en wordt ze per ongeluk zelf verliefd. Een boek over 'niet in de wachtkamer blijven zitten', maar dapper zijn.
Anna Woltz debuteerde toen ze 15 jaar was met een bundel columns die ze voor de Volkskrant schreef. Haar boeken zijn spannend en avontuurlijk en worden regelmatig genomineerd voor prijzen. Mark Broekman heeft geneeskunde gestudeerd en doet nu medisch onderzoek bij het Radboud UMC.

Kom je ook?
Meld je dan even aan op de website van BiblioPlus: www.biblioplus.nl.
Dan zetten wij je stoel vast voor je klaar!