Deel dit artikel ‹ Terug

Run op gratis kaarten open dagen Schouwburg

Geplaatst op: maandag 7 september 2015


In amper een week is al 75 procent van alle beschikbare toegangsbewijzen voor de open dagen in Schouwburg Cuijk vergeven. De organisatoren hebben daarom besloten het maximale aantal bezoekers per tijdsvenster te verhogen, om zo meer belangstellenden in de gelegenheid te stellen de open dagen te bezoeken. Daarmee is de grens van wat tijdens de open dagen kan worden toegelaten echter wel bereikt.   

Wie op zaterdag 26 of zondag 27 september ook een kijkje achter de schermen wil komen nemen doet er daarom goed aan zich snel aan te melden via de website www.schouwburgcuijk.nl/opening

De open dagen moeten een bijzondere belevenis worden voor de bezoekers. Om te voorkomen dat het dringen wordt en de aanwezigen niet echt kunnen genieten van al het moois wat het gebouw en het programma te bieden hebben, is besloten om elke twee uur een maximaal aantal bezoekers toe te laten. Overigens was dat ook nodig om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen.

Belangstellenden kunnen zelf aangeven op welk moment zij de Schouwburg willen bezoeken. Vooralsnog zijn vooral zaterdag- en zondagnamiddag in trek. Voor de zondagochtend zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. 

Wie geen internet tot zijn beschikking heeft, kan vanaf 1 september voor zijn of haar aanmelding ook terecht bij de kassa (het bespreekbureau) van Schouwburg Cuijk, telefoon 0485-314344.

De open dagen zijn gratis toegankelijk. Wees er snel bij, want vol = vol!   De bezoekers van de open dagen kunnen een kijkje nemen in alle ruimten van Schouwburg Cuijk, op de kantoren, de keuken en de bezemkasten na.

In elke ruimte vinden korte optredens plaats; van ervaren muzikanten, jonge talenten, gepassioneerde theatermakers en enthousiaste dansgroepen. Wat zij gemeen hebben is dat zij allemaal uit Cuijk en directe omgeving afkomstig zijn. Een uitzondering vormen twee muziekgroepen uit het Tsjechische Prerov, in dat weekeinde op uitwisselingsbezoek in zusterstad Cuijk.

Naast muzikale en artistieke verrassingen wachten de bezoekers ook culinaire verrassingen, geserveerd door de horecamedewerkers van Schouwburg Cuijk.