Deel dit artikel ‹ Terug

Win ook kermisattractiemunten met de Letter-puzzel-tocht van het Ondernemers Collectief Mill!

Geplaatst op: maandag 7 september 2015


Start Millse kermis met L.O.M. Kermisradio  
Van zaterdag 19 tot en met dinsdag 22 september is het weer kermis in Mill. Tal van attracties zijn er dan weer te vinden op en rond het marktplein in Mill. In de aanloop naar deze kermis organiseert het Ondernemers Collectief Mill een letterspel waarmee attractiemunten te winnen zijn. Vanaf woensdag 9 september is er bij 15 ondernemers op een poster een letter te vinden.

Verzamel deze letters, maak er een woord van en mail de oplossing naar info@ocmill.nl. Zorg ervoor dat de oplossing met naam en telefoonnummer voor zaterdag 19 september bij het OCMill binnen is.   Tijdens een speciaal radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill worden op zaterdagmiddag 19 september tussen 16.00 uur en 18.00 uur de winnaars bekend gemaakt. Tevens zijn er in dat radioprogramma interviews te horen met horecaondernemers over hun kermisprogramma. Een mooie start van de Millse kermis die die dag om 18.00 uur officieel geopend zal worden door de jeugdgemeenteraad van de gemeente Mill en Sint Hubert.   

Een poster met een letter is vanaf 9 september te vinden bij:
Plaza de Frietkraam
Buitengewoon Cadeau
Autorijschool Roy Mengerink
Snackbar Any Tyme de Keizer
Optiek Paul van den Dries
Kroon Fietsen Trendshop Mill
Edo Verlichting
Marly’s dierenspeciaalzaak
Primera Schipperheijn
Woninginrichting Bien Connue
Snackbar en restaurant Eten & Zo
Maarten Manders
De Echte Bakker
Grandcafé ’t Centrum
Berends Bloemsierkunst  

Namens alle bij het Ondernemers Collectief Mill betrokken ondernemers wensen wij u nu alvast prettige kermisdagen! Volg OCMill ook op Twitter, like de Facebookpagina en zie www.ocmill.nl