Deel dit artikel ‹ Terug

Ruim 140 deelnemende adressen aan Stoep- en Garageverkoop zondag 6 september in Mill

Geplaatst op: vrijdag 28 augustus 2015


Op zondag 6 september 2015 is er in Mill van 11.00 uur tot 16.00 uur een openbare en gratis toegankelijke Stoep- Schuur- en Garageverkoop. Uniek hierbij is dat deelnemende verkopers dit vanaf de eigen stoep of vanuit de eigen schuur of garage in Mill doen. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur zijn op de ruim 140 deelnemende adressen in 58 verschillende straten door geheel Mill de meest uiteenlopende gebruikte en door hobbyisten gemaakte goederen te koop. Een overzicht van alle adressen inclusief huisnummers zijn vanaf 1 september te vinden op inmill.nl en worden tevens in De Neije Krant gepubliceerd. Tot 28 augustus konden deelnemers zich aanmelden.

Deelnemende straten
Alle deelnemers aan deze Stoep- Schuur- en Garageverkoop zijn ook herkenbaar aan ballonnen aan het huis, oprit of garage. Dit in de Arubaweg, Bakhuisweg, Bastaardstraat, Beatrixstraat, Bernhardstraat, Brugse berg, Bornioweg, Buizerdstraat, Domeinenstraat, Dr. Arntzstraat, Eksterstraat, Genieweg, Graafseweg, Groenlingstraat, Havikstraat, Hertsweg, Hoogstraat, Hoogveldseweg, Irenestraat, Julianastraat, Kanariestraat, Karstraat, Kasteelsestraat, Kerkstraat, Koperwiekstraat, Korhoenderstraat, Kraaiweg, Langenboomseweg, Leeuwerikstraat, Margrietstraat, Marijkestraat, Meerenweg, Meeuwstraat, Mergen, Meulenveldt, Mezenhof, Molendijk, Molenheidseweg, Molenkuilweg, Molenstraat, Morgenstond, Nachtegaalstraat, Nieuwenhofweg, Oude Langenboomseweg, Parallelweg, Pastoor Maasstraat, Riddershove, Ringerstraat, Rodenweg, Roijendijk, Schepershof, Schoolstraat, Spoorstraat, Stationsstraat, St. Hubertse binnenweg, Tortelstraat, Vissteeg, Wanroijseweg en Wollenbergseweg.

Organisatie
Het initiatief en de organisatie van deze eerste Stoep- Schuur- en Garageverkoop is in handen van Stichting Activiteiten Mill (SAM). Zij hebben ook uit de kerkdorpen Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord reacties gekregen dat ook inwoners daar een volgende keer graag aan willen sluiten bij een dergelijke verkoop. Nu had men gekozen deelnemers te beperken tot uitsluitend het kerkdorp Mill. Dat om te zien of er voldoende belangstelling was. Gezien de vele positieve reacties en het grote aantal aanmeldingen, zal dit initiatief zeker een vervolg krijgen.

Zie voor een compleet overzicht van alle deelnemende adressen vanaf 1 september www.inmill.nl of De Neije Krant in de gemeente Mill en Sint Hubert van dinsdag 1 september. In de online Uitagenda op www.uitinmill.nl is een compleet overzicht te vinden van alle evenementen en activiteiten in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Activiteiten aanmelden kan via info@uitinmill.nl