Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe namen benefietduel Dennis Verweijen

Geplaatst op: woensdag 26 augustus 2015


Het sportpark van Juliana Mill is op woensdag 2 september om 19.00 uur het toneel van een benefietwedstrijd voor de Stamceldonorbank. Het eerste elftal van de club neemt het op tegen een team van oud-profvoetballers. Onder meer enfant terrible Glenn Helder, voormalig Feyenoord Marcel Meeuwis, ex-NEC’er Arjan Ebbinge en eenmalig international Romano Denneboom voegen zich bij het team van Dennis Gentenaar.

Voetballen voor Stamceldonorbank
De voormalig doelman van N.E.C., Borussia Dortmund, Ajax, VVV-Venlo en Almere City FC is sinds de zomer van 2014 verbonden de Stamceldonorbank als ambassadeur van de stichting. Speciaal voor naamgenoot Dennis Verweijen brengt hij op woensdag 2 september aanstaande een team op de been om te voetballen voor de Stamceldonorbank. Eerder werden de namen van Patrick Paauwe en Michael Mols al bekendgemaakt.

Entree: 5 euro
Het duel in Mill is te bezoeken voor € 5,-. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang op het sportpark aan de Langenboomseweg 7. Omstreeks 18.00 uur openen de poorten. Naast de wedstrijd wordt er tevens een loterij en een veiling georganiseerd, deelnemers maken onder meer kans op de voetbalschoenen van Klaas-Jan Huntelaar, tickets voor een eredivisiewedstrijd van N.E.C. en een VIP- arrangement bij een duel van topscheidsrechter Pol van Boekel.

Steun de Stamceldonorbank!
De Stamceldonorbank is een stichting verbonden aan het UMC St. Radboud in Nijmegen. De stichting is afhankelijk van giften om nieuwe stamceldonors te typeren en registreren. Rechtstreeks doneren kan op het IBAN nummer nummer NL93 ABNA 0640473008 ter attentie van Stamceldonorbank Europdonor onder vermelding van Dennis Verweijen. Zelf stamceldonor worden?

Voor meer informatie en aanmelden: www.stamceldonor.nl.