Deel dit artikel ‹ Terug

Bespreekbureau Schouwburg Cuijk 1 september weer open!

Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015


Na een succesvolle voorinschrijving van theatervoorstellingen gaat het bespreekbureau van Schouwburg Cuijk op dinsdag 1 september 2015 weer open.

Openingstijden: di t/m vr van 15-18 uur, alsmede 2 uur voor aanvang van elke voorstelling. Telefoon: 0485-314344.
Via www.schouwburgcuijk.nl is het 24 uur per dag mogelijk om toegangskaarten bestellen.

Klinkende namen zijn altijd goed voor volle zalen, maar er is nog veel meer!

Er is op 1 september nog genoeg keuze voor verschillende topartiesten en dito voorstellingen. Er zijn bijvoorbeeld nog plaatsen beschikbaar bij muziektheater als Simone!, Bart van Loo & Eddy et les Vedettes en Het Groot Niet te Vermijden; bij (dans)shows als Jeans, Ragús en Balkan Dances; bij cabaretiers als Javier Guzman, Claudia de Breij, Plien & Bianca, Jandino Asporaat, Eric van Sauers en Veldhuis & Kemper, en bij toneelstukken als Eline Vere (o.a. Marc Klein Essink), Hoe mooi alles (Kees Hulst & Esther Scheldwacht), Snowden (o.a. Egbert-Jan Weeber) en de thrillers Baantjer LIVE - 2 (o.a. Peter Tuinman), Bloedverwanten (o.a. Derek de Lindt), Hartstocht (o.a. Oda Spelbos) en Fatal Attraction (o.a. Matteo van der Grijn).
Ook voor Rowwen Hèze (extra bijgeboekt concert), Mark van de Veerdonk, Huub Stapel, Henny Vrienten en Fred Delfgaauw, voor familietheatervoorstellingen als Kleintje Kaf (3+), De gelaarsde poes (8+) en Het Zwanenmeer (7+), en voor vele andere voorstellingen in evenzoveel verschillende disciplines (van cabaret tot musical, van ballet tot jeugdtheater en van toneel tot muziek) zijn nog kaarten beschikbaar … Genoeg te kiezen dus!

Bijzonderheden kaartverkoop
Kaartverkoop Ronald Goedemondt, Claudia de Breij, Plien & Bianca: vanaf 8 september, online va 10 uur
Extra concert Rowwen Hèze: vr 25 maart, 20.15 uur. Kaartverkoop vanaf heden; er zijn nog kaarten.