Deel dit artikel ‹ Terug

Vanaf 1 september weer iedere twee weken inzameling van gft-afval

Geplaatst op: dinsdag 25 augustus 2015


In de zomermaanden juni, juli en augustus werd uw gft-container iedere week leeggemaakt. Op 31 augustus eindigt deze zomerinzameling van gft-afval. Vanaf 1 september zet u uw gft-container dus weer gewoon eens in de twee weken aan de straat.
De inzameldata staan ook allemaal op uw Afvalkalender. De afvalkalender kunt u raadplegen via onze website of de AfvalApp van het Land van Cuijk en Boekel.

Taxus tegen kanker: deze maand kunt u nog helpen!
In de nieuwe jonge twijgen van een TAXUS BACCATA haag zit baccatine. Een belangrijke grondstof voor het maken van geneesmiddelen waarmee kanker wordt bestreden. Daarom zamelt Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel dit taxussnoeisel apart in. Dat gebeurt in de periode tussen 20 juni en 31 augustus.

Helpt u mee in de strijd tegen kanker?
U kunt zeer eenvoudig meehelpen door uw taxussnoeisel apart in te leveren bij de groenstraat in Haps. Er staan speciale containers waar u alleen taxussnoeisel in kunt deponeren. Dit snoeisel moet wel schoon zijn. Dat betekent dat er geen zand of ander groenafval bij mag zitten. 1 kuub schoon taxussnoeisel is goed voor 1 chemokuur!

Wanneer en waar
Tussen 20 juni en 31 augustus kunt op de groenstraat in Haps uw taxussnoeisel aanbieden. De groenstraat in Haps is geopend op maandag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Voor meer informatie
Bekijk onze website: www.afvalaanbieden.nl
Download onze AfvalApp: www.deafvalapp.nl
Stuur ons een e-mail: info@afvalaanbieden.nl
Volg ons op Twitter: @BCA_LvCB
Bel onze Afvalinfolijn: (0485) 338 352