Deel dit artikel ‹ Terug

De 10eSUMMMERTIME-dag 29 augustus 2015

Geplaatst op: vrijdag 21 augustus 2015


GRANDE FINALE
Zaterdag 29 augustus is alweer de laatste Summmertime-zaterdag. Met een grote finale op de Markt wordt het Summmertime-zomerspektakel 2015 afgesloten. Liefst drie topbands treden op in een doorlopend programma van 14.00 tot 23.00 uur. Niemand hoeft ook maar iets te missen, want op de Markt wordt een lekker hapje geregeld!

De dag wordt om 14.00 uur geopend door de topband DENIM. Al meer dan 20 jaar toert deze band door heel Nederland. Een echte feestband, die hedendaagse top 40 weet te combineren met de beste hits uit de jaren 70, 80 en'90. Denim speelt diverse muziekstijlen: van disco Dance classics tot funk en van rock tot Nederpop. 10 Man/vrouw sterk is de band met een ritmesectie, blazersgroep en zangeressen. Kortom een band, die niet alleen de moeite waard is om naar te luisteren, maar zeker ook te bekijken.

Vanaf 17.00 uur wordt het podium bevolkt door de leden van de regioband Dance Little Sister. Deze regionale band met Lieke Peters zang, André Wijers zang en gitaar, Mario Tomasila bas, Frank van Wely drums en Günter Sanders op de toetsen is in de regio geen onbekende. O.a. stralend tijdens Vrienden van Gennep live zorgt de band voor een aanstekelijk enthousiasme met een swingend repertoire, professioneel gebracht door de vijf bandleden. Hun soul, funk, disco, rock levert zonder meer een feest van herkenning. Tijdens het optreden van Dance Little Sister kunt u genieten van een heerlijk hapje, zodat u niet naar huis hoeft om te eten, maar kunt blijven genieten van prachtige muziek

Het slot van Summmertime 2015 vormt de Middelaarse formatie Red, White and Blues. De band laat zich inspireren door muziek van onder meer Tommy Castro, Stevie Ray Vaughan , Jimi Hendrix en Bibi King. De bandleden lopen in leeftijd weliswaar uiteen, maar hun liefde voor muziek is de bindende factor. Ze staan garant voor lekkere, rauwe, pompende, groovende blues met sublieme gitaarsolo's, waarbij de blazerssectie voor een extra dimensie zorgt. De basis van Red, White and Blues wordt gevormd door op drums Marcel ten Haaf en op basgitaar Peter van der Toorn. Voor de drive en solo’s zorgt gitarist Tijs van der Velden. De dekentjes worden gelegd door Jorick de Kruif op toetsen. De blaassectie bestaat uit Hans van Ooijen op saxofoon en Gert-Jan Vissers op trompet.

Als altijd is de entree gratis en is het programma terug te vinden op www.summmertimegennep.com
advertentie