Deel dit artikel ‹ Terug

Voorbereidingen Consumentenbeurs Show en Business 2016 in Mill begonnen

Geplaatst op: dinsdag 18 augustus 2015


Na een succesvolle editie van de consumentenbeurs Show en Business in 2010, 2012 en 2014, is de organisatie begonnen aan de voorbereidingen voor de editie van 2016. Deze zal gehouden worden op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april 2016. Dit zoals ook de vorige Show en Business beurzen in en rond party- en evenementencentrum Fitland XL in Mill. Net als vorige jaren zal Show en Business een grote variëteit aan stands presenteren in combinatie met tal van optredens in het showprogramma. Toegang van de beurs is gratis.

Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april 2016 is het in Mill opnieuw tijd voor Show en Business. Dit is een gratis toegankelijke 2-jaarlijkse consumentenbeurs met shows, muziek en entertainment. Tijdens Show en Business treft u in en rond party- en evenementencentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill de meest uiteenlopende bedrijven, instellingen, clubs en verenigingen aan. U vindt er meer informatie over hetgeen zij op het gebied van wonen, recreatie, lifestyle, hobby, sport en vrije tijd te bieden hebben.

Uiteraard vragen nieuwe standhouders, welk aantal bezoekers trekt de consumentenbeurs Show en Business? Voor de organisatie is echter belangrijker, wat is het resultaat voor standhouders? Wel nu, 85% van de standhouders nam alle voorgaande 3 edities deel. Kortom, een stand op Show en Business 2016 in Mill heeft zeker een positief effect voor ondernemers. En wat is het voordeel voor bezoekers van de gratis toegankelijke consumentenbeurs Show en Business? Dat zijn de vele aanbiedingen van standhouders, de leuke shows en demonstraties en natuurlijk de gezellige sfeer.

Noteer alvast vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april 2016 in uw agenda voor een bezoek aan de consumentenbeurs Show en Business. Like hun Facebookpagina en volg ze via @beursmill op Twitter. Meer informatie is later ook te vinden op www.showenbusiness.nl en www.bedrijvenmarktmill.nl