Deel dit artikel ‹ Terug

St.HUBERT op z'n BEST: een heel weekend feest!

Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015


Het laatste weekend in augustus is het volop feest in St. Hubert. Dit jaar voor de 30e keer “St. Hubert op z’n Best”. De combinatie van braderie en rommelmarkt op zondag samen met vele gratis attracties en top optredens is al die jaren een succesformule die vele mensen naar Sint Hubert brengt. Ook dit jaar weer een feesttent met op vrijdag- en zaterdagavond bands en top DJ’s.

Vrijdag 28-8
Op vrijdagavond komt “MmoozZ” naar de feesttent in St. Hubert. MmoozZ is ontstaan als naamgrap, maar als coverband bloedserieus en van een héél hoog niveau. MmoozZ mag zich met recht een allround coverband noemen: Zij spelen letterlijk alles! Zij spelen met een actueel repertoire heerlijk in op de wensen van het publiek, waarbij trouwens ook de grootste hits uit het verleden niet vergeten worden. Afgelopen jaar op St. Hubert op z’n Best al een groot succes en daarom nu op herhaling.

Zaterdag 29-8
Zaterdagavond is de DJ-avond weer terug. Speciaal voor de jongeren onder ons en iedereen die zich jong voelt. Diverse DJ’s komen naar Sint Hubert waaronder DJ Paul Elstak, nationaal bekend en altijd volle zalen trekkend.  DJ Paul Elstak behoort tot de meest bekende Nederlandse happy hardcore. Van dichtbij komt DJ Stiek. DJ Stiek is een van de bekendere hardstyle DJ’s uit de regio. DJ Menno maakt het compleet. Bij DJ Menno staat “Feest!” voorop en dat creëert hij door allerlei soorten muziek vlot door elkaar heen te mixen. DJ Menno wordt in binnen- en buitenland graag gezien achter de draaitafel van vele feestcafés, grote discotheken, kermissen en festivals.

Kaarten in de voorverkoop voor vrijdag, zaterdag of scherp geprijsde combi-deals bestel je online via www.sthubertopzijnbest.nl of bij één van de voorverkoopadressen.

Zondag 30-8
Op zondag hebben we dan onze traditionele St. Hubert op z’n Best. Grote braderie en rommelmarkt met vele gratis attracties waaronder dit jaar een grote circustent met diverse shows, Gekko Run, Off the Road Cars, tractorspeelpark en SkyLiner. Nieuw dit jaar de voorrondes van de Nederlandse kampioenschappen “Standwerkersconcours”. Meer dan 20 standwerkers maken er een show van om hun waren aan de man te brengen. Het muziekplein wordt dit jaar ingevuld met de “Sterren on tour”Roadshow. Een show met bekende Nederlandse artiesten waaronder Thomas Berge, Cooldown, Danny Terp, Emile Hartkamp en Youri L’Abée die naar Sint Hubert komen. Dweilorkest “Ut Word Wa” en de Fonskus kom je zeker ook tegen.

Reserveer dus het laatste weekend van augustus voor St. Hubert op z’n Best.
Als je een poster of de advertentie uit de krant voor het raam ophangt, vervolgens een foto van je huis waar de poster duidelijk op zichtbaar is en deze op onze Facebookpagina zet maak je kans op één van de vele prijzen waaronder vrijkaarten en gratis munten.

Op onze website: www.sthubertopzijnbest.nl staat alle informatie over het volledige programma en de voorverkoopadressen.
Tot ziens op 28, 29 en 30 augustus 2015 tijdens “St. Hubert op z’n Best”!