Deel dit artikel ‹ Terug

Sodifferent Open Air

Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015


Tijdens de kermis in Cuijk werken SODIFFERENT en Feestcafé Taurus samen aan een 3-daags evenement: SODIFFERENT Open Air. ’t Kuuks Pleintje, achter Feestcafé Taurus, biedt van 11 tot en met 13 september de ruimte voor een enorm feest. Na een eigen talentstage op Paaspop, vele indoor evenementen, de kermis in Schijndel en Bootcamp in Cuijk te hebben gehost, richt de jonge organisatie SODIFFERENT zich met dit evenement op de outdoor evenementen. Naast grote namen uit de dance-scene zoals Puinhoop Kollektiv, Loudgarden en Lady Bee, is er ook plaats voor jonge talenten om zich te laten zien aan het publiek. Dit is tenslotte waar SODIFFERENT voor staat.

SODIFFERENT Talent Meeting
SODIFFERENT zal in dit weekend niet alleen zorgen voor muziek, maar organiseert ook een Talent Meeting die in het teken staat van kennis en ontwikkeling van nog niet ontdekte DJ’s en producers. De SODIFFERENT Talent Meeting zal op 12 september 2015 plaatsvinden en is gericht op DJ’s en producers die zich verder willen ontwikkelen of die graag willen netwerken.

Het idee hiervoor is ontstaan tijdens Paaspop. De organisatie zag dat er backstage veel kennis werd uitgewisseld tussen de ervaren DJ’s en de jonge talenten. Nu wordt dit spontane idee doorgezet, op een professionele manier. Er zijn gastsprekers die hun verhaal doen, om hiermee de talenten te inspireren maar ook te waarschuwen voor eventuele valkuilen. Achteraf is er genoeg tijd om vragen te stellen dus aan interactie geen gebrek!

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op de Facebookpagina van SODIFFERENT. Zonder onze sponsoren zou dit nooit lukken en daarom dankt de organisatie Aben Reclame en Feestcafé Taurus.

Over SODIFFERENT
De organisatie SODIFFERENT bestaat uit 4 gedreven jonge mannen uit Cuijk, ’s-Hertogenbosch en Schijndel en is pas opgericht in december vorig jaar. Samen hebben zij de visie dat het uitgaansleven in verschillende regio’s veel leuker, interessanter en spectaculairder kan zijn dan dat het nu is. Daarnaast zien zij ook dat het voor talenten tegenwoordig erg moeilijk is om zich tussen de grote jongens te wrikken.

Door gericht en intensief te zoeken naar deze talenten en deze een podium te bieden, zorgt SODIFFERENT ervoor dat deze artiesten een waardevol platform krijgen waarop zij zich, naast Nederlands bekendste DJ’s, kunnen laten zien aan de rest van de wereld. Met deze formule wordt gegarandeerd kwaliteit geleverd voor de bezoeker en tegelijkertijd worden er deuren geopend voor de jonge getalenteerde DJ’s.

https://www.facebook.com/wesodifferent