Deel dit artikel ‹ Terug

Broeders' Bezopen Festival

Geplaatst op: maandag 10 augustus 2015


Over een kleine 3 weken is het dan eindelijk zover: de 1e editie van Broeders' Bezopen Festival. De laatste puntjes worden momenteel op de i gezet en wij kunnen al bijna niet meer wachten tot het moment daar is dat het festival losbarst. Lekker eten, heerlijke muziek en vooral heel veel gezelligheid.

Maar een festival is geen festival zonder gezellige bezoekers. Via deze weg willen we jou, trouwe fan van Leuke Broeders, dan ook uitnodigen om dit feest met ons te komen vieren. Het festival vindt plaats op 29 (v.a. 14:00) en 30 augustus (v.a. 12:00). Dit is (voor velen) het laatste weekend van de vakantie en dus de uitgelezen kans om een heerlijke zomervakantie af te sluiten met een groot feest. Entree is geheel gratis.

Dus neem je familie, vrienden, kinderen, buren, opa's en oma's mee. Met een veelvoud aan activiteiten voor jong en oud is het voor iedereen een feestje. Zet dit festival vandaag nog in je agenda en kom samen genieten!

Win een festivalpakket voor 2!
Wil jij een festivalpakket winnen? Dat kan ga naar https://www.facebook.com/events/109445422723901/
Zet je status op "gaat" en je maakt automatisch kans op dit festival pakket bestaande uit:
eten, drinken en een hoop lol voor 2 personen.

De Line-up
De artiesten zijn bekend, ook tijd dus om de line-up te presenteren. Het is een mengelmoes van oude rotten en beginnende rocksterren. Van indie pop, tot surfrock en van singer-songwriter tot doorgewinterde coverband. Van lokaal tot provinciaal. Je gaat je geen moment vervelen!

www.leukebroeders.nl