Deel dit artikel ‹ Terug

As Enemies Arise presenteert nieuwe CD

Geplaatst op: maandag 14 september 2009


Na de fantastische seizoensopener Box Rocks Out is het tijd voor het eerste concert in de zaal van Jongerencentrum De Box in Boxmeer. Op zaterdag 26 september zal de metalband ‘As Enemies Arise’ hun nieuwe CD, genaamd ‘Show me that smile’, presenteren in De Box. Het is de tweede cd van het vijftal, want in 2007 hebben ze al een demo uitgebracht. De leden van de band komen uit diverse dorpen in de buurt van Boxmeer, van Vierlingsbeek tot Rijkevoort.

Verder zal deze avond ‘SCAR7’ de spits afbijten met hun stevige metal. Vervolgens zal ‘NOHEROES’ het publiek in De Box wakker schudden. Dit is voor deze metalcoreband de eerste show met hun nieuwe zanger. Hierna zal de Belgische band ‘Poison My Blood’ spelen.

Deze band wordt steeds bekender in de Benelux en heeft pas nog hun nieuwe cd Monuments uitgebracht. De avond zal uiteraard worden afgesloten door As Enemies Arise. De deuren van De Box zullen om 20.00 uur open gaan en de eerste band zal om 20.30 uur starten. De entree bedraagt 5 euro. Voor meer informatie: www.deboxboxmeer.nl.
advertentie