Deel dit artikel ‹ Terug

Muziekpark 2015 - Meer bands dan ooit!

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015


BOXMEER – Op zaterdag 8 augustus van 13.00-01:00 vindt het festival Muziekpark alweer voor de zesde keer plaats in het Weijerpark te Boxmeer. Ook dit jaar staat Muziekpark weer garant voor super bands uit de regio die voor éénmaal een eerbetoon aan hun wereldhelden brengen. Deze locals worden afgewisseld door tropische zomerbeats en groovy deephouse vanuit de second stage. Kortom; Weijerpark wordt weer Muziekpark!

Na de onvergetelijke sloteditie van het vaste festivalonderdeel ‘Feestje aan de Gracht’ tijdens de afgelopen editie is het dit jaar tijd voor vernieuwing. De belangrijkste ingrediënten zijn echter ongewijzigd gebleven: bands, DJ’s en de relaxte sfeer die het Weijerpark met zich meebrengt. Wat is er dit jaar dan wel anders dan voorheen?

De ultieme locatie – Muziekpark schuift een stukje op. Nog steeds in het Weijerpark, maar in plaats van het betegelde deel, lekker op het grasveld daarnaast. Voor het ultieme festival gevoel!

Alles binnen één dag - Waar het festival vorig jaar uit 2 dagen bestond, met ieder een eigen concept, is nu alles in één dag gemixt. Het beste van twee werelden ineen!

Meer bands dan ooit - Muziekpark is dan wel geen tweedaags festival meer, toch zijn er dit jaar meer bands dan ooit tevoren. En dat voor een symbolisch entreebedrag van vijf euro.

Zoals altijd zullen de lokale bands weer een eenmalig eerbetoon aan hun legendarische helden brengen. Dit jaar zijn dat Golden Earring, Alanis Morissette, AC/DC, Tom Petty & the heartbreakers, Kyuss, Christina Aguilera, Daughter, Wallace Vanborn, Smashing Pumpkins en Joy Division. En op de second stage zorgen Arjuna Schiks, Buda Kid, Ray Fields, Keezus Christus, Glen Stone, Dunne Boef, Hence Dupree, en Don Gio ervoor dat de spirit van Feestje aan de Gracht gewoon blijft voortleven.

Muziekpark vindt plaats op zaterdag 8 augustus in het Weijerpark van 13.00 uur tot 01.00 uur en de entree bedraagt vijf euro.
Kijk voor meer informatie en uitgebreide sfeerimpressies van de voorgaande edities op www.muziekpark.nl.