Deel dit artikel ‹ Terug

Start verkoop fase 3 't spoor Mill

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015


De verkoop van de woningen van Fase III, die gebouwd gaan worden in project ’t Spoor in Mill, is succesvol van start gegaan. Veel geïnteresseerden zijn tijdens de informatieavond komen kijken naar de laatste hoek en rijwoningen die in plan ’t spoor gebouwd zullen gaan worden.

de woningen hebben een mooie uitstraling en zijn ruim van opzet. Er is goed gekeken naar het type woning waar in de huidige tijd vraag naar is. De uitstraling van de woningen is afwijkend van het huidige aanbod om zo een unieke woning te kunnen aanbieden.

In het totaal worden er 11 woningen gebouwd in verschillende type en afmetingen. Zo zijn er hoekwoningen met topgevel en hoekwoningen zonder topgevel en ook zijn er verschillen in de kavelafmeting. Ook voor de rijwoningen zijn er verschillende types. ook hier zijn er rijwoningen met een topgevel en rijwoningen zonder topgevel.

De woningen worden aangeboden vanaf € 179.000,- VON en worden gebouwd onder de garantievoorwaarden van Woningborg.

De inschrijving van de woningen loopt tot en met dinsdag 4 augustus, mensen die zich daarna aanmelden worden op de reservelijst geplaatst. Voor inschrijven of meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaars Makelaardij Twan Poels Cuijk 0485-319220 of Bernheze Makelaars en Adviseurs te Uden 0413-243818