Deel dit artikel ‹ Terug

Vierdaagse Orkest: optredens deze week

Geplaatst op: maandag 20 juli 2015


Zondag te zien op het Raadhuisplein in Boxmeer

Vierdaagse Orkest 2015 geeft publiek een geweldige show

Het Vierdaagse Orkest 2015 is er opnieuw in geslaagd het publiek een geweldige muzikale show te presenteren. Het openingsoptreden, het Rooie Loper Concert van zondag in de Schouwburg Cuijk, heeft het publiek van het begin tot het einde weten te boeien én verrassen. Zondag is de show te zien op het Raadhuisplein in Boxmeer. De aanvang is 19.30 uur, de entree bedraagt 5 euro.
Het Vierdaagse Orkest speelt dit jaar voor het eerst op het Raadhuisplein in Boxmeer. Voorheen werden voor een groot publiek concerten gegeven bij de Weijer. Het muziekfeest van komende zondag geldt als een muzikale opmaat voor het grote wielerevenement van Boxmeer, Daags na de Tour op maandag na de tourfinish.

Onder leiding van dirigent Bart van Zutven heeft het Vierdaagse Orkest voor dit jaar een programma ingestudeerd met veel muzikale hoogtepunten. Het orkest heeft nieuwe zangers en zangeressen aangetrokken en het combo is geheel vernieuwd en verjongd. Een geslaagde vernieuwing, die borg staat voor een wervelende show van in totaal ruim 80 uitvoerenden.

Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door veelal jonge en getalenteerde muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen. Het optreden zondag in Boxmeer is de afsluiting van de concertreeks van dit jaar. De andere uitvoeringen zijn in Wijchen (dinsdag 21 juli, 19.30 uur), Cuijk (donderdag 23 juli, 19.30 uur) en Nijmegen (Goffertpark, zaterdag 25 juli, 19.30 uur).

Voor meer informatie: www.vierdaagseorkest.nl
advertentie