Deel dit artikel ‹ Terug

Geniet van zeven prachtige dagen in Cuijk

Geplaatst op: maandag 13 juli 2015


“Wat zijn wij de afgelopen tijd overweldigd door de reacties en steun van welwillende Cuijkenaren. Dankzij alle hulp kunnen we een programma presenteren om trots op te zijn”, aldus Ingrid Kloosterman, voorzitter van Comité VierdaagseFeest Cuijk.
 
De organisatie is klaar voor zeven dagen feest in Cuijk. Deze week krijgt de Maaskade een volledige metamorfose tot evenemententerrein, zodat het publiek vanaf zaterdagavond kan genieten van het diverse programma. Het affiche van dit jaar liegt er namelijk niet op. Wat dacht je van een optreden van The Originals op woensdagavond of de Marinierskapel der Koninklijke Marine? En ook de talentvolle band New Jacket uit Haps mag je niet missen; zij spelen zondag vanaf 20.00 uur.
 
VierdaagseOrkest
Toppers als de Classics Dance Night (zaterdag) en het concert van het Vierdaagse Orkest (donderdag) ontbreken natuurlijk ook niet dit jaar. Voor het Orkest begint de tournee door de regio op bijzondere wijze.  Het traditionele Rooie Loper Concert is weer terug op het oude nest; zij spelen in de verbouwde en vernieuwde Schouwburg. Een unieke gelegenheid om het theater nog voor de officiële opening te bewonderen.

Het VierdaagseOrkest verzorgt zondag tevens het Rooie Loper Concert in de Schouwburg en op donderdagavond speelt het VierdaagseOrkest op de Maaskade. 
 
Zondag Zeskamp
Opvallende verschuiving in het programma is de verplaatsing van de Zeskamp van dinsdag naar zondag. Zondagmiddag vanaf 15.00 uur belooft het een groot spektakel te worden voor zowel deelnemers als publiek.  En natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten dit jaar. Zij kunnen zoals gebruikelijk weer hutten bouwen. 
 
Vrijdag juichen we massaal alle wandelaars toe. “We zorgen weer voor een onvergetelijke doorkomst voor alle lopers uit binnen- en buitenland. Het wordt genieten”, aldus Kloosterman. Ze besluit met de boodschap. “Kom allemaal van 18 tot en met 24 juli naar Cuijk, want het is weer een feest om naar uit te kijken.”
 
Bekijk het programma op www.vierdaagsefeestcuijk.nl

Foto: R. Cooijmans/Exclusief4Man