Deel dit artikel ‹ Terug

81-jarige Piet Selten uit Mill loopt 50e keer Vierdaagse

Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015


Gezellige uitreiking shirts aan Vierdaagse lopers uit gemeente Mill en Sint Hubert

Afgelopen vrijdagavond werden door Stichting Activiteiten Mill (SAM) en De Neije Krant de shirts uitgereikt aan deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse uit de gemeente Mill en Sint Hubert. Van de totaal 111 inwoners die op 21 juli aan dit wandelevenement beginnen, lieten zo’n 70 wandelaars weten graag een shirt te willen. Daarnaast kreeg men een pet van de Vierdaagse, een De Neije Krant pen en een brievenbussticker. Dit alles gebeurde in café zaal Royal in Mill waar ook burgemeester Walraven aanwezig was om alle wandelaars veel succes en plezier te wensen.

Corné Kremers, voorzitter van Stichting Activiteiten Mill en redacteur van De Neije Krant, gaf een toelichting op het initiatief deze shirts uit te
reiken. “Het is een mooie promotie voor onze gemeente tijdens dit grootste wandelevenement van de wereld. Wij doen dit nu al 6 jaar. Nu al kunnen we aangeven ook volgend jaar shirts beschikbaar te stellen en wellicht wel meer. Want het Ondernemers Collectief Mill heeft aangegeven ook te willen participeren in deze actie.” Ook wees hij de aanwezige wandelaars nog op wandelsportvereniging Amicitia. “U bent allemaal liefhebber van wandelen. Wellicht is het een idee lid te worden van Amicitia, zij kunnen nieuwe leden goed gebruiken en daar kunt u als wandelaar veel voordelen bij behalen.”

Aan Piet Selten uit Mill werd door Leontien van Gemert (penningmeester SAM) en Corné Kremers (voorzitter SAM en redacteur De Neije Krant) het shirt en bijbehorende zaken officieel uitgereikt. Piet is 81 jaar en loopt de Vierdaagse dit jaar voor de 50e keer.