Deel dit artikel ‹ Terug

Kermis in Cuijk van 11 t/m 15 september

Geplaatst op: woensdag 9 september 2009


Van vrijdag 11 tot en met dinsdag 15 september is het kermis in Cuijk! De kermisattracties staan opgesteld op de hele Maaskade, in de Grotestraat en de Maasstraat en op de Markt. Ook dit jaar heeft de Cuijkse kermis een breed aanbod attracties voor jong en oud. 

In de gemeente Cuijk zijn in september drie kermissen. Twee kleinere in Haps en Beers en een grote kermis in Cuijk. De kermis in Haps was afgelopen weekend weer goed voor ouderwets gezellig kermisvermaak. De kermis in Beers hebben we nog tegoed voor 27, 28 en 29 september en komend weekend kunnen we met z’n allen genieten van de Cuijkse kermis. 

Vrijdag opening, zaterdag vuurwerk
De kermis wordt op vrijdagavond om 19.00 uur officieel geopend door het college van Burgemeester en Wethouders samen met de enige echte ‘kermisbeer’. Het gezelschap loopt vanaf café De Posthoorn over het kermisterrein. De kermisbeer zal munten uitdelen voor de attracties. Als vanouds is het vuurwerk weer op de zaterdagavond om 22.30 uur. Dit jaar wordt een spectaculaire vuurwerkshow gegeven bij de Maaskade. 

Attracties
De Cuijkse kermis brengt dit jaar weer een breed aanbod aan attracties, waaronder de publiekstrekkers van vorig jaar: de Booster en de Shake. Een primeur dit jaar is de Dropzone uit België: een soort arm die 20 meter de lucht in gaat en dan ronddraait en over de kop gaat. Een andere spectaculaire primeur voor Cuijk is de Extreme.
Voor een overzicht van de attracties en het kermisterrein kunt u terecht op www.cuijk.nl. Ook kunt u meer informatie vinden in de speciale Kermiskrant die begin deze week verschijnt bij het huis-aan-huis-blad De Maasdriehoek.
advertentie