Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste editie Raamvallei Duomarathon op 27 september 2015

Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015


Afwisselend fietsen en hardlopen door de prachtige Raamvallei en onderweg genieten van heerlijke streekproducten: dat is de Raamvallei Duomarathon, een unieke marathon voor bourgondische sportievelingen!

Vanaf Landgoed de Barendonk in Beers voert de route over landgoederen en landerijen in de Raamvallei die speciaal voor deze dag hun poorten hebben geopend. Daar kun je naar eigen behoefte kennis maken met streekproducten zoals streekgemaakte wijnen, schapenkaas en Brabantse worstenbrood. Deelnemers maken ook kennis met de Brabantse gezelligheid; zo loopt de route bijvoorbeeld dwars door een koeienstal heen, alwaar de boer zijn DJ-kwaliteiten tentoon zal spreiden en komen zij in een Brabantse Boerenbruiloft terecht. De marathon eindigt na ruim 42 kilometer waar die is begonnen, bij Landgoed de Barendonk in Beers.

Het parcours van ruim 42 kilometer is niet het makkelijkste, maar de ambiance is ontspannen, gezellig en enerverend. Je fietst en loopt afwisselend met je duomaat door de prachtige Raamvallei. Zo loop je een halve, maar geniet je een hele marathon. Dus zoek een loopmaatje en ga samen de uitdaging aan. Schrijf je in via: www.raamvalleiduomarathon.nl. Er is plek voor 250 duo’s.

De Raamvallei Duomarathon =

- Route over landgoederen en landerijen
- Volop genieten van de natuur
- Afwisselend hardlopen en fietsen door de prachtige Raamvallei
- Muziek, entertainment en proeverijen
- Fraaie landgoederen en karakteristieke boerderijen
- Enthousiaste deelnemers en toegewijde vrijwilligers
- Unieke sfeer en gezelligheid
- Een sportieve beproeving

Meer informatie en inschrijven:
www.raamvalleiduomarathon.nl
Facebook/raamvalleiduomarathon