Deel dit artikel ‹ Terug

Leefbaarheidsbudget leidt tot Ontmoetingspunt in Langenboom

Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015


Dank zij de voortvarende aanpak van de Langenboomse Zorg Coöperatie werd op donderdag 2 juli het Ontmoetingspunt van Langenboom geopend. Er staat een groep van meer dan 20 vrijwilligers klaar om op dinsdagmiddag en donderdagmiddag jong en oud te ontvangen. Zelfs gedurende de hele vakantieperiode is het ontmoetingspunt geopend.

De ruim 40 aanwezige gasten konden kiezen voor een naam van het ontmoetingspunt. Later dit jaar volgt nog een officiële opening en zal de naam bekend gemaakt worden.

De vrijwilligers en de werkgroep, onder leiding van Mieke Verstegen, werden geprezen om hun voortvarende aanpak en belangeloze inzet.
De opening werd op ludieke wijze verricht door de jongste van het gezelschap, de 7 maanden oude baby Imke van Hanneke en Bram van Sambeek.

Iedere middag zijn er twee gastvrouwen. Voor deze gelegenheid had de hele groep vrijwilligers, samen met de leden van de werkgroep, er een feestje van gemaakt. Gebak van Verkerk op tafel, aardbeien van een gulle gever en de leuk versierde entree en huiskamer, maakten het tot een gezellig samen komen.

De gratis drank ging er gretig in want het was een van de heetste dagen in zeer lange tijd. Buiten was het 34,5 graden Celcius.
Het Ontmoetingspunt is ook de hele vakantieperiode geopend Toegezegd werd dat er nog een officiële opening komt ná de vakantieperiode. Dat houden we te goed.
advertentie