Deel dit artikel ‹ Terug

Real Fitness Menukaart bij Fitland XL Mill

Geplaatst op: maandag 6 juli 2015


Mill| "Een revolutionair nieuwe service", noemt Fitland XL Mill het. We hebben het over de Real Fitness Menukaart waarmee de sportschoolketen in 42 locaties in Nederland, en dus ook Mill, gaat beginnen. Hiermee kunnen leden van Fitland meer dan twintig fitnessworkshops volgen waarin zij kennismaken met de nieuwe trainingswijze naar keuze. Zowel leden als niet-leden kunnen kosteloos gebruikmaken van een workshop en kijken of het iets voor hem of haar is. De workshops kunnen zelfs online geboekt worden.
Bij Real Fitness Menukaart staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal "Hiermee kunnen we mensen helpen met hun 'Quality of life'", aldus Sandra Vloet vestigingsmanager sport van Fitland XL Mill. "Dit is echt nog nooit eerder vertoond in Nederland, misschien niet eens over de hele wereld. Op deze manier kunnen mensen verder met hun lifestyle. Dit is op en top fitness begeleiding." Zij legt uit hoe het in zijn werking gaat met de Real Fitness Menukaart. "Ken je die sushirestaurants? Dat je een kaart krijgt waarop je bijvoorbeeld tien gerechtjes mag kiezen? Dat is met de Real Fitness Menukaart ook zo, maar dan met workshops onder begeleiding. Zo kunnen ze een workshop Olympisch gewichtheffen doen. Of een workshop boksen. Dit zijn allemaal voorbereidingen op echte groepslessen. En: allemaal gratis. Dit doen wij om de kwaliteit te verhogen omdat dat wat ons betreft boven kwantiteit staat. Wij willen mensen oprecht helpen soepeler en fitter te worden. Zo geven we ze ook advies over voeding. Fitland is continu bezig met het innoveren van en het investeren in wat het doet." Zij maakt de vergelijking met andere sportscholen die ook zeggen persoonlijke begeleiding te leveren. "Heel veel clubs pretenderen ook mensen te begeleiden, maar dat zijn hooguit een of twee trainers die dan ook net aanwezig moeten zijn. Vaak krijgen sporters een trainingskaartje in de hand gedrukt, maar dat is geen begeleiding."

In Nederland zijn er veel mensen die een abonnement hebben om hun gemoedstoestand te stillen, maar wij willen ook graag dat ze er daadwerkelijk iets mee doen. Anders is het erg jammer. Het is een gegeven dat wereldwijd veertig procent van abonnementhouders er geen gebruik van maakt. We willen samen met iedereen resultaten boeken. Als iemand drie maanden lid is, maar geen resultaat heeft bereikt, is dat zonde. We hopen dat mensen naar ons komen vanwege de kwaliteit die we bieden. Voor kwaliteit mag gerust worden betaald.

Kennismaken
Om kennis te maken met Fitland Real Fitness kan iedereen die geïnteresseerd is vanaf woensdag 1 juli tot 1 augustus gratis trainen bij de sportschool. "Mensen kunnen alles proberen bij ons en dat vinden we alleen maar leuk. Deze actie stond al klaar en heeft niks te maken met de recente ontwikkelingen. Wij kijken voortdurend naar onze missie":
Bij Fitland geloven we dat je gelukkiger bent als je in balans bent. De medewerkers van Fitland zien het als hun missie om mensen daarbij te helpen door middel van inspanning en ontspanning oftewel Quality of Life.

Meer informatie: www.fitland.nl of 0485-455000