Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw bij pedagogische praktijk Alegría!

Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015


Geef je gezondheid de ruimte op een natuurlijke en ontspannen manier!

Vanaf nu kun je bij Alegría in Overloon niet alleen terecht voor persoonlijke ontwikkeling, maar wordt jong en oud ook gecoacht naar een gezond leven.

Vorige maand is Anke van Leeuwen geslaagd als coach van De Levensstijl Methode. De Levensstijl Methode (van Asja Tsachigova) is een unieke methode omdat zij alle processen in je lichaam tegelijk verbetert. Door te leven volgens deze methode herstelt jouw spijsvertering en stofwisseling waardoor er vele lichamelijke- en geestelijke klachten verdwijnen. Denk bijv. aan reuma, migraine, obstipatie, hoge bloeddruk, concentratieproblemen, moeheid, depressieve klachten en psoriasis.

De drie elementen, voeding, beweging en ontspanning vormen de basis van deze methode. Er wordt niet gewerkt met shakes, pilletjes of supplementen. Maar je leert gezonde keuzes te maken binnen jouw voedingspatroon en jouw leven. We kijken naar de kwaliteit van de voeding, maar ook naar de juiste samenstelling en volgorde van het eten.

In september starten er groepen voor volwassenen waarin je met maximaal 4 personen gaat werken aan jouw gezondheid! Op die manier coach je elkaar naar een gezond leven toe! Kinderen en volwassenen kunnen ook nu al terecht voor individuele coaching.
www.pedagogischepraktijkalegria.nl en www.delevensstijl.nl