Deel dit artikel ‹ Terug

Presentatie werk kunstenares Ginie Ruitenbeek bij Kunsthandel Gennep

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015


Ginie Ruitenbeek (1966), geboren in Zwollerkerspel, woont en werkt tegenwoordig in Amsterdam. Ze heeft altijd graag getekend en  geschilderd, en is afgestudeerd aan de Wackers Academie te Amsterdam.

“In mijn eerste stillevens waren de onderwerpen op ware grootte afgebeeld. Na verloop van tijd ben ik gaan experimenteren met het “opblazen” van de onderwerpen. Daardoor ontstaat soms een vervreemdend effect en gaat het niet alleen meer om de compositie en het onderwerp,  maar gaat het ook over vorm, restvorm en kleur.

Het schilderen van stillevens wissel ik graag af met het schilderen van landschappen. Ook maak ik graag industriële landschappen”.

Inmiddels heeft het werk van Ginie Ruitenbeek op meerdere kunstbeurzen en in galeries gehangen. Ook in het buitenland.

Verder hebben wij in de zomerperiode, van 21 juni tm 30 september, aangepaste openingstijden. U bent dan van maandag tm zondag van harte welkom tussen 13:00 - 17:00 uur!

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om ook de werken van onze kunstenaars te bezichtigen waaronder Peter Diem, Herman Brood, Peter Hermans, Ingrid Piessens, Manne Mannes, Erlinde Ufkes Stephanus, Cornelis  Schouten, Elsbeth Roest en Ans en Ton Rijkers!

U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.kunsthandel-gennep.nl waar u werken kunt vinden van o.a. Karel Appel, Corneille, Rob Scholte, Peter Donkersloot, Clemens Briels, Robert Keller, Bert Maurits, Paul Megens, Raymond van den Berg, Lizan van Dijk, Almie  Willems, Saskia Spitz, Herma Ardesch, Jocke Overwater, Thea Vos, Eric Simons, Marina Kulik, Robusier, Annemarie Mayers, Marianne Schellekens,Thijs Heijnen, Miranda Karskens e.a.!