Deel dit artikel ‹ Terug

Het IVN vraagt GROEN-VRIJWILLIGERS

Geplaatst op: vrijdag 4 september 2009


September is de maand waarin een groep vrijwilligers (m/v) van het IVN weer de Staatsbossen in St. Anthonis intrekt voor onderhoudswerkzaamheden. De groep gaat dan de opslag van berk/vliegden/lariks in de heide weghalen, lanen opsnoeien, ruiterroutes verbreden/opschonen etc.

Deze werkzaamheden doet de groep elke eerste woensdag en derde zaterdag van 9.30 tot 12 uur in september t/m maart in overleg met de boswachter. Handgereedschap wordt door Staatsbosbeheer verstrekt In de huidige groep zijn mensen welkom, en er zijn ook nog andere
mogelijkheden om in de natuur gezond bezig te zijn, zoals in de hoogstamboomgaard, wilgen knotten, en in een nieuwe groep die het landschapsbeheer voor zijn rekening neemt.

Op 18 september starten we in de Staatsbossen om 9.30 uur bij de werkschuur van Staatbosbeheer aan de Vlagberg St. Anthonis, achter het huis van de boswachter Frank van Kalleveen.

Vrijwilligers zijn van harte welkom in deze enthousiaste en gezellige groep.

Nadere informatie hierover kan verkregen worden bij Jac de Cock te Stevensbeek. Tel. 0485-382570 of per e-mail jac_de_cock@hotmail.com