Deel dit artikel ‹ Terug

De 2e SUMMMERTIME-dag 4 juli 2015

Geplaatst op: maandag 29 juni 2015


STREETMUSIC in GENNEP

De 2e Summmertime dag staat helemaal in het teken van amateurmusici uit de regio.
Op vier verschillende locaties laten musici uit de regio zich horen om het publiek te vermaken op de Markt en Jan Lindersplein, de Zandstraat (in de buurt van het oude Postkantoor) en de Spoorstraat (de Dragonder).Dankzij de inzet van Ad Bouwens en Toon von der Haar zal dat dit jaar zeker weer succesvol zijn.

Vanaf 14.00 uur bruist Gennep van de muziek met een divers programma , waarbij telkens ongeveer om het halve uur een (nieuw) optreden te bewonderen is.
Bijzonder is het eerste openbare optreden van Genneps jongste koor, het seniorenpopkoor Goldies om 14.00 uur op het Jan Lindersplein en 15.00 uur op de Markt.
Op de Markt zijn verder optredens gepland van de Tenggara boys, zanggroep Creation uit Cuijk/St. Agatha en smartlappenkoor Suuk7. Op de Zandstraat komt Jelle Wieringa met compagnon Nicky Kepser musiceren, spelen de leerlingen van harmonie Unitas et Fidelitas en slagwerkleerlingen van Henri Rijken.
Op het Jan Lindersplein bij Brasserie 't Geveltje treden naast Goldies, Creation en Suuk7 ook Jori van Gemert met band op en de nieuwe band van Boy Swertz, Get Around.
Op de Spoorstraat, naast café de Dragonder kunt u luisteren naar de leerlingen van de harmonie en Henri Rijken en Suuk 7 en naar verschillende optredens van Bob van Uden. Bob heeft een bijzondere gave: u zet op een (bier) viltje een muzieknummer, dat u graag wilt horen, en hij brengt het ten gehore. En uiteraard is alles gratis toegankelijk, zodat iedereen ergens wel wat van zijn of haar gading moet kunnen vinden.

Het hele programma is te vinden op: www.summmertimegennep.com