Deel dit artikel ‹ Terug

Herinrichting Blauwstraat Oploo gaat van start

Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015


Nog voor de bouwvakvakantie in augustus wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden van de herinrichting van de Blauwstraat. Of een gedeelte van de weg al voor de vakantie wordt afgesloten is afhankelijk van levertijden en de afstemming met anderen, zoals onderaannemers, leveranciers en de provincie (de omleidingroutes). Arie Laarakkers BV uit Sambeek gaat de werkzaamheden aan de Blauwstraat in Oploo uitvoeren. Tijdens het eerste bouwoverleg op 24 juni hebben zij daarvoor de definitieve gunning van de gemeente Sint Anthonis ontvangen.
De herinrichting van de Blauwstraat in Oploo liep eerder enige vertraging op doordat de grond onder de weg vervuild was met minerale oliën en teer.

Afsluiting wegen en informatiemiddag
Voordat weggedeeltes worden afgesloten is er voor geïnteresseerden een inloopmiddag. Tijdens deze middag is de aannemer aanwezig om vragen rondom de fasering van de werkzaamheden, omleidingroutes en de uitvoering te beantwoorden. Zodra de datum en de locatie bekend zijn zullen wij deze via de gemeentelijke website en de Omstreeks bekend maken.