Deel dit artikel ‹ Terug

All American Day zondag 12 juli in Mill

Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015


Op zondag 12 juli wordt er van 11.00 uur tot 18.00 uur voor de tweede keer een All American Day in het centrum van Mill georganiseerd. Deze All American Day is de opvolger van de Fifties- en Sixtiesday die 5 achtereen volgende jaren in Mill op het programma stond. Door de wijziging van naam en concept kunnen ook jongere voertuigen en een breder aanbod aan handelswaar zich aansluiten bij dit evenement. Toegang is gratis.

In de Kerkstraat en een gedeelte van de Hoogstraat staan zondag 12 juli tal van marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar. Er zijn 2 podia met muziek van de Eightball Boppers en Blue Monday, akoestisch spelen her en der Miss Es and the Big Boys en ook is er een look a like van Marilyn Monroe aanwezig. Daarnaast zijn er diverse voertuigen te zien die bij dit thema passen en is er gratis kindervermaak in de vorm van o.a. een draaimolen en springkussens.

Belangstellenden die hun USA voertuig tijdens de All American Day op het evenement zelf willen plaatsen, kunnen zich aanmelden via het mailadres info@mosstime.nl en telefonisch via tel. 0485-325634. Uiteraard kan men op de dag zelf ook spontaan richting het centrum van Mill komen. Dan kan men direct in de nabijheid van de All American Day parkeren. Standhouders die nog een marktkraam of grondplaats willen reserveren, kunnen zich ook aanmelden via het genoemde mailadres of telefoonnummer.

Kijk voor meer informatie op www.allamericanday-mill.nl
advertentie