Deel dit artikel ‹ Terug

Grandioze opening 8e Summmertime Gennep

Geplaatst op: zaterdag 20 juni 2015


De 1e SUMMMERTIME-dag op 27 juni 2015

Zaterdag 27 juni om klokslag 14.00 opent Genneps burgemeester Peter de Koning de 8e editie van Genneps zomerspektakel SUMMMERTIME op de Markt in Gennep.
Tien weken op 'n rij staat hartje Gennep op zaterdagmiddag en (deels) de avond bol van de activiteiten. En de aftrap wordt verricht door niemand minder dan ERIC CRUTS, bijgestaan door de band LA VITA en de Gennepse kapellen Nève d'n Diepvries en Zuutjes èn.
Eric Cruts was in Gennep reeds vele malen aanwezig bij carnavalsavonden en de Mértzitting. Hij laat nu zien, dat hij niet alleen met carnaval als de beste een groot publiek kan boeien, maar ook buiten het 5e seizoen, zoals carnaval vaak omschreven wordt.
" Boe is hier dat Feeske" is de titel van de jubileumtournee ter gelegenheid van zijn 20-jarig jubileum als artiest. Bijzonder is dat de tournee door heel Limburg in Gennep van start gaat.

Energiek, inspirerend, enthousiast, komisch en brutaal maar bovenal muzikaal zijn begrippen die bij Eric horen. Met zijn innemende glimlach, soms uitdagende dansmoves en zijn komische interactie met het publiek pakt hij iedereen in en brengt hij menig vrouwenhart op hol! Zijn pakkende nummers werken aanstekelijk bij het publiek. Ze zijn makkelijk mee te zingen of gaan prima samen met een leuk dansje, waardoor het perfecte ijsbrekers zijn om het publiek uit zijn dak te laten gaan. Bijzonder is ook dat de Gennepse kapellen Nève d'n Diepvries en Zuutjesèn, - geen introductie nodig (!) zo bekend zijn ze in Gennep , medewerking verlenen aan deze grote opening van Summmertime 2015. Beide kapellen spelen de tophits uit hun veelzijdige repertoire.

De Markt is helemaal ingericht als een groot terras waar het goed toeven wordt op deze opening van het seizoen Summmertime 2015. Voor meer info over het programma zie: www.summmertimegennep.com