Deel dit artikel ‹ Terug

Mill at the park weer uitje voor iedereen

Geplaatst op: zaterdag 20 juni 2015


Zaterdag 27 en zondag 28 juni is het in het Landschapspark aan de hoek Beerseweg – Schoolstraat in Mill weer zover. Dan staat de 2e editie van het muzikale weekend Mill at the park op het programma. Deze keer met een line-up met namen als Jochen Miller, Skitzofrenix, the Dirty Daddies, Funk D, Lesley Williams, Muska en Broadway. Kaartjes kosten in de voorverkoop 15,00 euro en aan de kassa 20,00 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar is (onder begeleiding) komende zondag de toegang helemaal gratis. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat en Albert Heijn v.d. Ven aan de Markt in Mill. Online zijn ze te reserveren via www.millatthepark.nl

Programma zaterdag 27 juni 2015
18.00 – 00.00 uur (terrein geopend vanaf 17.30 uur)
Jochen Miller - Jochen van der Steijn, geboren in Mill, is al jaren een van de grootste trance dj's ter wereld. Jochen reist de wereld rond om met zijn eigen stijl iedereen te laten genieten van zijn muziek. Dat deed hij bij Mill at the park in 2014 en zo ook dit jaar.
Eller van Buuren – Eller (broer van Armin) begon op zijn achtste met gitaarspelen en is er nooit meer mee opgehouden. Hij speelt vanalles: van keiharde rock tot blues. Daarnaast speelt hij ook veel mee op festivals en in clubs op elektronische muziek. In Mill speelt hij mee tijdens de set van Jochen.
Chris Hordijk – Deze popzanger kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan het tweede seizoen van The Voice of Holland. Enkele maanden geleden is hij met Jochen Miller de studio ingedoken. Chris brengt met zijn stem de set van Jochen Miller nóg meer tot leven.
Skitzofrenix - Edin Ibrahimovic, oftewel Skitzofrenix, gaf op zijn 15de al zijn zakgeld uit aan hiphop singles die hij afspeelde op de platenspeler van zijn ouders. Later ontdekte hij housemuziek en produceerde hij zijn eerste plaat “Damn It” bij het label van Sidney Samson.
Funk D - Noem een recente hitsingle en Funk D heeft waarschijnlijk een eigen twist gegeven aan het nummer. Zijn tourschema voor 2015 omvat onder andere de VS, de Caraïben, Spanje, Italië, Mauritius, Mexico, Brazilië, India en… Mill niet te vergeten!
Muska - Marco Selten is een echte Millenaar. Velen zullen hem kennen van zijn optredens in de buurt of zijn eigen feesten. Van hardstyle en techno is Muska ondertussen overgestapt naar de house scene. Deephouse, minimal house en techhouse zijn de genres die je kunt verwachten.

Programma zondag 28 juni 2015
16.00 – 21.00 uur (terrein geopend vanaf 15.30 uur)
The Dirty Daddies - Deze band is inmiddels uitgegroeid tot dé ultieme festivalact. Concert at Sea, de Zwarte Cross en de Heineken Music Hall: als een tornado bespeelt de 7-koppige band elke zaal en ieder festival. Dat met o.a. nummers van AC/DC, Bon Jovi en Europe, kampvuurknallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham naar Bryan Adams en natuurlijk de heetste dancehits.
André Hazes tribute door Lesley Williams - Doe je ogen dicht en luister! Lesley Williams is al jaren de meest authentieke André Hazes act van Nederland. De Utrechtenaar verwierf landelijke bekendheid met zijn finaleplaats bij de Soundmixshow en sindsdien wordt hij jaar na jaar uitgeroepen tot beste Hazes imitator. Op 28 juni wordt hij tijdens Mill at the park begeleid door live band Broadway.
Broadway - Al tientallen jaren draait Broadway mee in de top van Nederlandse coverbands. De zes musici schopten het met hun brede repertoire, uitgekiende lichtshow en perfecte geluid zo ver dat ze op talloze feesten door het hele land hebben gestaan. Tijdens Mill at the park staat de Millse Eefje Polman voor het laatst als leadzangeres bij deze band.

Naast alle muzikale optredens krijgt Mill at the park ook veel entertainment waarbij op zondag de aandacht uit zal gaan naar de jeugdigere bezoekers. Kortom, Mill at the park is een uitje voor iedereen!

www.millatthepark.nl

Foto Mooi & Mooi Fotografie


advertentie