Deel dit artikel ‹ Terug

Golden Earring, Joy Division, Smashing Pumpkins en nog veel meer classics in Boxmeer

Geplaatst op: maandag 15 juni 2015


BOXMEER – De bands van Muziekpark 2015 zijn bekend. Op zaterdag 8 augustus staat Muziekpark weer garant voor super bands uit de regio die voor éénmaal een eerbetoon aan hun wereldhelden brengen. Deze locals worden afgewisseld door tropische zomerbeats en groovy deephouse en techno vanuit de second stage. Kortom, zet de datum alvast met een dikke stift in je agenda!

De afgelopen edities bestond Muziekpark nog uit twee dagen met ieder een eigen concept. Dit jaar combineren we het beste van twee werelden en blenden we alles in één dag. Dit betekent echter niet dat er minder acts zullen komen. Sterker nog, met twee volwaardige podia staan er nu meer acts op het programma dan ooit tevoren. Golden Earring, Smashing Pumpkins, Joy Division, Down, Tom Petty and the Heartbreakers, AC/DC, Alanis Morissette.. het is slechts een kleine greep uit de bands die een exclusief eerbetoon zullen gaan krijgen. Daarnaast heeft Muziekpark dit jaar ook weer een arsenaal aan top DJ’s in petto. Het volledige programma vindt je binnenkort op muziekpark.nl.

Muziekpark vindt plaats op zaterdag 8 augustus in het Weijerpark van 13.00 uur tot 01.00 uur en de entree bedraagt 5 euro. Zoals je gewend bent, wordt het park weer omgetoverd tot festivalterrein met verschillende podia en een horecaplein met terras. Uiteraard gaat dit alles weer gepaard met een nieuwe en verfrissend thema, waarover later meer. Wil je alvast in de stemming komen? Kijk dan voor meer info en sfeerimpressies van de voorgaande edities op www.muziekpark.nl.

Website: muziekpark.nl
Facebook: facebook.com/muziekpark 
Twitter: twitter.com/muziekpark