Deel dit artikel ‹ Terug

Boxmeerse Cheerleaders door naar EK en WK 2016!

Geplaatst op: maandag 15 juni 2015


Van de Boxmeerse Cheerleading vereniging hebben tijdens het Nederlands Kampioenschap Cheerleading 2015, maar liefst drie teams de eerste plaats veroverd in Zwolle. Hierdoor is team Partisans Athletics (16+) in divisie Senior Coed, level 5 door naar het waalhalla van Cheerleading in de gehele wereld. Deze Kampioenschappen Cheerleading 2016 worden gehouden in Walt Disney World, Orlando in Florida-USA. Dit grootste Cheerleading en Cheerdance evenement vindt plaats in april 2016 en zal het team zich de komende maanden gaan voorbereiden om better than ever te worden.

Tijdens het Nederlands Kampioenschap Cheerleading van DCA (Dutch Cheerleading Accociation) in Landstede Arena in Zwolle, hebben zij en eveneens team Athletics Elite (12 t/m 15 jaar) in divisie Junior Allgirl, level 5, zich geplaatst voor het Europees Kampioenschap Cheerleading 2016 in Wenen, Oostenrijk. Hiervoor gaan de teams zich de komende maanden ook voorbereiden om zich nog beter op de Europese ranglijst te plaatsen. Onder leiding van de coaches Rob, Mayke en Mike met internationale trainings- en coach ervaring zullen de teams professionele training vol enthousiasme krijgen. Hiervoor zoeken zij nog sponsors die deze unieke mogelijkheid waar kunnen maken.

Tijdens het NK Cheerleading 2015 in Zwolle heeft team Little Athletics (5 t/m 11 jaar) ook super goed gepresteerd. Deze little stars sprankelen op de magic floor en kregen een daverend applaus van alle fans en toeschouwers! Zij ontvingen allen een medaille van de coaches Kiki en Romy.

Ieder jaar is het duidelijk dat niet alleen deze cheerleadingvereniging groeit, maar ook de sport in geheel Nederland. Via de nieuwsbladen is er al van alles te zien en te lezen, maar ook tijdens optredens, muziek- en commercial clipjes en bekende T.V. programma’s.

De sportieve ladies van de juniors mogen eerst nog naar het EK cheerleading 2015 in Slovenie over 2 weken. Hiervoor hebben zij diverse sponsoracties opgezet. Wilt u ze ook nog een steunen? Check dan op www.cheerleadersboxmeer.com

Wil jij ook deel uit maken van deze unieke sport uit Amerika? Kom kijken of geef je gelijk op om mee te doen via info@cheerleadersboxmeer.com. Voor alle jongens en meiden vanaf 5 jaar, hebben we trainingspgramma’s in deze teamsport. Check op www.cheerleadersboxmeer.com of volg ons op Facebook onder Partisans Athletics Cheerleaders en waan je in deze Cheer sportwereld.