Deel dit artikel ‹ Terug

Ook vermaak voor kinderen op Mill at the park 2015

Geplaatst op: zaterdag 6 juni 2015


Op zaterdag 27 en zondag 28 juni wordt voor de tweede keer Mill at the park gehouden in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat – Beerseweg in Mill. Vanaf 18.00 uur vullen op zaterdag diverse DJ’s het podium waaronder o.a. Jochen Miller. Op zondag begint het programma om 16.00 uur en zijn Broadway met Eefje Polman, een tribute aan André Hazes en de Dirty Daddies er te horen en zien. Deze zondag is een echte familiedag, want ook voor kinderen is er het nodige aan vermaak te vinden. Vandaar dat kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding zondag 28 juni ook gratis binnen mogen.

Kinderprogramma
Op zondag 28 juni is er voor kinderen vanaf 16.00 uur een open piste. Hooggeëerd publiek, ontdek je circustalent! Circus Sambal organiseert een spetterende Open Piste! Bij deze open piste maak je kennis met diverse circustechnieken met evenwichtsoefeningen als ballopen, rolla rolla, koordlopen, éénwielfietsen en piramides maken. Haal acrobatische toeren uit en / of leer jongleren met bijvoorbeeld een diabolo, devilsticks, of met heel veel ballen en ringen! Ben je toevallig de leukste thuis dan is de workshop clownerie vast iets voor jou!
Maar ook kunnen kinderen hun eigen T-shirts pimpen. Je eigen kleding ontwerpen is momenteel een grote rage. Ontwerp tijdens het festival je eigen unieke couture shirt. Zo kan straks iedereen zien dat je naar het super hippe Mill at the Park festival bent geweest! Daarnaast kun je ook een schilderij fietsen. Wat staat daar nu? Ja zeker, fiets je eigen schilderij! Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders. Het drogen van je schilderij doe je op de droogfiets. Verbazing en verwondering.
Kinderen kunnen zich deze zondag ook laten schminken en glittertattoos laten zetten. Altijd al een monster, prinses, spiderman, lieveheersbeestje willen zijn, dat kan bij onze superschminkster! Wil je liever een glitterende tattoo, dat is geen probleem! Deze tattoos blijven vaak wel 4 -6 dagen ( zelfs langer!) zitten.

Programma Mill at the park 2015
Zaterdag 27 juni aanvang 18.00 uur, terrein vanaf 17.30 uur geopend
Ook dit jaar is Jochen Miller de headliner van Mill at the park op zaterdagavond 27 juni. Hij zal wederom een lange set draaien, waarbij gitarist Eller van Buuren en zanger Chris Hordijk zijn show nóg specialer maken. Maar er staan meer bekende dj’s uit de omgeving: de bijzonder populaire Skitzofrenix, afkomstig uit Cuijk, Funk D, vaste gast op de podia in Nijmegen, en Muska, oftewel Marco Selten, uit Mill zijn erbij.
Zondag 28 juni aanvang 16.00 uur, terrein vanaf 15.30 uur geopend
Op zondagmiddag 28 juni is live band Broadway te horen, met de Millse Eefje Polman als leadzangeres, en de beste tribute aan André Hazes die er bestaat door Lesley Williams. The Dirty Daddies krijgen de eer om Mill at the park dit jaar af te sluiten.

Kaartverkoop
Tickets zijn verkrijgbaar via millatthepark.nl, bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill en bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt 15 in Mill. De kaartjes kosten 15,00 euro en aan de kassa op 27 en 28 juni 20,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding op zondag 28 juni gratis binnen.