Deel dit artikel ‹ Terug

Behoefte aan grote buitenspeeltuin in Land van Cuijk?

Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2015


Is er behoefte aan een grote buitenspeeltuin in het Land van Cuijk? The Young Talent Group roept alle inwoners op om hun zegje over dit onderwerp te doen. Middels een enquête worden de wensen geïnventariseerd.
 
Donderdag 30 april j.l. tijdens het startevent van de Young Talent Group is het idee letterlijk uit de hoge hoed gekomen tijdens de wensen-sessie. Renuka van Gaal – De Kunder uit Boxmeer vertelt dat ze samen met haar vriendinnen en de kinderen vaak naar Speeltuin Roeffen Mart gaat in Grubbenvorst. Jaarlijks komen er meer dan 35.000 bezoekers naar deze grote gratis speeltuin midden in de natuur.
 
“Zouden we zo’n grote buitenspeeltuin ook niet kunnen realiseren in het Land van Cuijk”, vraagt Van Gaal zich hardop af. Haar idee wordt enthousiast ontvangen door de aanwezigen, waarop ze samen met de andere talenten op onderzoek uit gaat. Er wordt gekeken naar potentiële locaties, mogelijke uitbaters,  maar ook wensen van ouders. Om de behoefte goed te kunnen inventariseren is recent een enquête gemaakt.
 
Enquête
De online enquête wordt via social media al veelvuldig gedeeld. Daarnaast worden alle basisscholen in het Land van Cuijk benaderd, zodat zij dit ook via hun nieuwsbrief kunnen verspreiden. Op deze manier hoopt The Young Talent Group een goed beeld te krijgen van de behoefte aan een grote buitenspeeltuin in het Land van Cuijk. Vul de enquête hier in. Doe dit voor 1 augustus 2015.
 
Over YTG
The Young Talent Group is een bonte verzameling van jonge talenten uit het Land van Cuijk & Maasduinen. Zij maken zich hard voor een betere woon-werk omgeving en een aantrekkelijker Land van Cuijk voor jonge professionals. Samen met gemeenten, bedrijfsleven en maatschappelijke partners buigen ze zich over actuele thema’s en projecten. The Young Talent Group is inzetbaar als energieke denktank, maar zal ook zelf initiatieven ontplooien die bijdragen aan een betere leefbaarheid.
 
Mail voor meer informatie naar info@theyoungtalentgroup.nl.
 
FOTO: Renuka van Gaal – De Kunder (groene jurk, midden) omringt door de andere talenten tijdens het startevent. (Foto: Maud Toonen)