Deel dit artikel ‹ Terug

Erik Hulzebosch bij LOM

Geplaatst op: woensdag 2 september 2009


Erik Hulzebosch zal op maandagavond 21 september optreden in de Kroeg aan de Hoogstraat in Mill. Dat tijdens de Millse kermis. Op zondag 13 september vertelt hij in het L.O.M. radioprogramma Mosstime alvast het een en ander over zijn schaats en zangcarrière. Dat doet hij tijdens een telefonisch interview tussen 12.00 uur en 14.00 uur.


De in 1970 geboren Erik Hulzebosch is schaatser maar ook zanger. Hij werd in 1997 tweede tijdens de 15e Elfstedentocht. Vlak daarna maakte hij een carnavalslied wat een redelijke hit werd. Zingen werd voor hem pas echt serieus toen hij in 2007 deelnam aan het SBS6 programma So you wannebe a popstar. Tot ieders en ook zijn eigen verbazing won hij deze wedstrijd en scoorde hij een hit met het nummer Extase (zonder jou). Sinds die tijd staat hij in heel Nederland op de meest uiteenlopende feesten, evenementen en activiteiten. Dat als zanger, presentator en spreker op bijeenkomsten.


Maandagavond 21 september staat Erik Hulzebosch op het feestpodium van de Kroeg aan de Hoogstraat in Mill. Daar zal hij vanaf 20.00 uur te horen en zien zijn. Eerder al en wel op zondag 13 september vertelt hij in het L.O.M. radioprogramma Mosstime wat er zoal te verwachten is tijdens zijn optreden in Mill. Dit programma is te beluisteren tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Luisteren kan ook via www.lokaleomroepmill.nl.