Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemers Collectief Mill ligt op koers

Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2015


In november vorig jaar is het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) officieel van start gegaan. OCMill is de opvolger van de Ondernemers Vereniging Mill (OVM). Al zo’n anderhalf jaar liepen de voorbereidingen voor deze koerswijziging. Gesprekken met de gemeente, een onderzoek onder ondernemers en reacties van consumenten maakten duidelijk dat een andere aanpak en uitstraling nodig was. Vandaar dat gekozen werd niet alleen de naam te wijzigen maar ook de ambities naar een hoger niveau te brengen. Kernwaardes van OCMill zijn o.a. daadkracht, ambitieus, betrouwbaar, betrokken en het OCMill is van en voor alle ondernemers in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Ondertussen zijn er al diverse zaken gerealiseerd en georganiseerd en ligt OCMill op koers qua plannen. Dat hun aanpak succesvol is blijkt ook uit de groei van ondernemers die zich aansluiten bij het Ondernemers Collectief Mill. De teller staat op 82 leden. Een mooie opsteker voor het bestuur wat bestaat uit Voorzitter René Schipperheijn, Secretaris Paul vd Dries, Penningmeester Erik van Kessel en de bestuursleden Nancy Ruwiel, Bart Hermanussen, Martijn vd Sande en Ralf Berends.

Naast het bestuur zijn er diverse werkgroepen binnen OCMill actief. Zo organiseert een werkgroep activiteiten en evenementen, een andere groep zet netwerkavonden op en ook is er een werkgroep actief die over de promotie en uitstraling van OCMill gaat. Activiteiten die OCMill organiseerde of waarbij zij betrokken waren zijn o.a. Halloweentochten, de werkplaats van Sinterklaas, Moonlightshopping, Culinair Mill, avond wandel vierdaagse, Gooise Ladies night en de gezamenlijke open winkelzondagen. Maandelijks is er de actie Gespot en voor de uitstraling werkt men o.a. aan de sfeerverlichting in het centrum en komen er binnenkort eigen OCMill vlaggen. Ook onderlinge contacten via netwerkavonden waren er al diverse. Maar de komende periode hoort en ziet men nog veel meer van het Ondernemers Collectief Mill.

Wilt u zich als ondernemer ook aansluiten bij OCMill? Stuur dan een mailtje naar info@ocmill.nl of bel tel. 0485-325634. Meer informatie is ook te vinden op www.ocmill.nl en door OCMill te volgen op Twitter en via Facebook. Meer Mill!
advertentie