Deel dit artikel ‹ Terug

Regiofair Land van Cuijk weer op de agenda

Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015


Na het grote succes in 2013 organiseren 't Verrassend Platteland van Cuijk, de website Landvancuijk.nl en de organisatie van Wilbertoord Pakt Uut op zondag 13 september 11.00 uur weer de regiofair Land van Cuijk.

Twee jaar geleden werd tijdens dit evenement, door de onthulling van de enige echte groen-wit geblokte Land van Cuijk vlag, geschiedenis geschreven. Ook tijdens deze editie heeft de organisatie weer een inspirerend project in voorbereiding die de promotie van de regio en de samenwerking tussen diverse sectoren zal stimuleren.

De organisatie van de fair is intussen weer volop aan de slag  met het benaderen van standhouders die, in de juiste samenstelling, het DNA van het Land van Cuijk vormen. Met name op het gebied van ondernemerschap, recreatie, toerisme en maatschappelijke projecten. Tijdens deze dag kunnen bezoekers zich bij het energieplein laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied energiebesparing en duurzame energie opwekking.

Verder ontmoet u plattelandsbedrijven die hun accommodatie voor recreatie en toerisme beschikbaar stellen. Ook kunt u wederom genieten van overheerlijke streekproducten en live toneelvoorstellingen. Voor de kinderen zal een prachtige buitenspeeltuin worden gemaakt en zijn er diverse activiteiten zoals de kermisattracties, knutselhoekje, koe-knuffelen, ponyrijden, crossen op de elektrische EE-xparc cross motoren en veel meer!
 
Bent u ook trots op uw regio en uw eigen organisatie? Neem dan contact met ons op en schrijf u in voor deelname aan deze verrassend veelzijdige fair.

Zie ook: www.wilbertoordpaktuut.nl