Deel dit artikel ‹ Terug

Zaterdag 23 mei 8-uurs Solexrace bij Cafe Libre

Geplaatst op: maandag 18 mei 2015


Op zaterdag 23 mei begint om 12:00 uur de inmiddels alweer 8e editie van de beruchte Solexrace bij Café Libre aan de Langenboomseweg in Mill. Met vrijwillige hulp van buurtschap De Meeren is er een mooi parcours uitgezet rondom Cafe Libre, waar het spektakel gaat plaatsvinden.

Maximaal 30 teams van 2 coureurs gaan op deze dag weer proberen hun solex 8 uur onafgebroken aan de praat te houden. Degene die precies om 20:00 uur de meeste rondes op de teller heeft mag zich de winnaar noemen. Deze ludieke race gaat uiteindelijk natuurlijk meer om de sfeer van sportiviteit, originaliteit en gezelligheid. Daarom is er een zeker zo belangrijke plaats op het podium voor de meest originele deelnemer.

Deelnemen?
Informeer bij Café Libre naar de mogelijkheden.

Tijdens deze race is er ook volop muziek en entertainment. Dat begint in de middag al met Ted’s road show. Zij brengen een breed repertoire en daarmee spelen zij prima in op wat het publiek wil horen. Na de prijsuitreiking neemt Zenzation de muzikale omlijsting over en dat belooft een feest te worden tot in de kleine uurtjes. Toegang is uiteraard gratis!

Meer weten over de vele activiteiten in en rond café Libre aan de Langenboomseweg in Mill?
Zie www.cafelibre.nl