Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste lustrum Langenboms Buuten

Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015


Na vier succesvolle edities vindt op zondag 24 mei 2015- Eerste Pinksterdag - op het terrein van De Hinde te Langenboom, de Langenboms Buuten plaats. Op deze bijzondere buitenmarkt presenteren hobbyisten, organisaties en ondernemers zich. Op het terrein van De Hinde worden langs een verharde route marktkramen ingericht. U vindt er cadeaus, lekkernijen, sieraden, beelden, kaarten, schilderijen, houtwerken, bloemstukken, honing, handwerken en creatieve knutsels.

Live optredens
Gedurende de dag verzorgen drie bands live optredens. Zanger en keyboardspeler Theo Josemanders en gitarist en saxofonist Erick Gerrits zijn twee muzikanten uit Langenboom en ook wel bekend onder de naam ‘Klinkt-Goed’. Het duo speelt met name muziek uit de jaren zestig, maar ook stemmingsmuziek zit in hun repertoire. Het optreden van ‘Klinkt-Goed’ wordt afgewisseld door optredens van een bijzondere gelegenheidsband. Speciaal voor Langenboms Buuten zullen drie voormalige leden van de Langenboomse rockformatie ‘Warning’ het podium beklimmen. Van 14.00 tot 18.00 uur speelt de band Dutch Roses een gevarieerd repertoire. Soms easy maar ook blues/rock, met ex-Warning drummer Frans Geenen, zijn zoon Alwin op gitaar, Paul Kruger op bas en Mari van de Boogaard op gitaar.

Vermaak voor kinderen
Uiteraard zullen de kinderen zich niet vervelen op het mooi aangelegde en afgesloten park. Ze kunnen naar hartenlust skelteren en springen op het luchtkussen, maar ook is er een clown die prachtige creaties maakt van ballonnen. Iedereen kan heerlijk genieten van de Brabantse gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje op het zonnige terras. Zo wordt deze lustrum editie van Langenboms Buuten een gezellige middag/avond uit voor het hele gezin.

Langenboms Buuten vindt plaats op Eerste Pinksterdag zondag 24 mei 10.00 tot 18.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis. De Hinde ligt direct aan de Peelweg, onder de rook van het dorp Zeeland. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.langenbomsbuuten.nl of de speciale Facebookpagina bezoeken.
advertentie