Deel dit artikel ‹ Terug

Twee dagen Simply Wild Outdoor op De Kuilen met o.a. François en The Darkraver

Geplaatst op: maandag 11 mei 2015


Kaartverkoop is gestart
01-05-2015
Festival liefhebbers opgelet!
Met een dikke stift omcirkel je 19 en 20 juni in je agenda. Deze dagen zal Simply Wild Outdoor plaatsvinden bij het populaire recreatiebied De Kuilen, op het Circuitpark te Langeboom. Onder de noemer ‘Into The Wild’ organiseert Simply Wild Events een tweedaags dance-event met voor ieder wat wil, niets is te gek, niets is te veel.

Ook voor de 4e editie van Simply Wild is alles op alles gezet om de programmering vol te rammen met het beste wat de dance scene te bieden heeft. De vrijdagavond zal men omver geblazen worden door de beste classics van o.a. François en zaterdag staat geheel in het teken van hedendaagse muziek. Van house tot freestyle en hardstyle zoals we zijn gewend van Simply Wild. Zoals François op vrijdag, zal niemand minder dan de koning van freestyle: The Darkraver, Simply Wild zaterdag op zijn kop zetten. De rest van de programmering bestaat uit regionale helden uit de scene. Updates worden op Facebook en de website (www.simplywildevents.nl) geplaatst.
Met een geluidsysteem van de bovenste plank, een lichtshow van wereldniveau en een indrukwekkend podium belooft Simply Wild Events er twee onvergetelijke dagen van te maken. Nu je de data hebt omcirkeld, kun je nu je kaarten bestellen op: http://www.simplywildevents.nl/tickets/ . Vrijdagkaarten bedragen € 14,50 en een zaterdagkaart kost €19,50. Zorg dat je op tijd bent want tot nu toe was het elk jaar uitverkocht en onwijs gezellig.

Line-up vrijdag 19 juni:
DJ Francois * Civillian vs Dj Stiek * Freak - B vs Tys * Roll The Dice * DJ Sjek

Line-up zaterdag 20 juni:
The Darkraver * Dj Stiek * Fabulous 90's DJ Team * Spanga Batta * Dansado * Roll The Dice * MEOW * E-Jackt * Juelzz * Simply Wild Showcase * Civillian * Hosted by Mc Rems

Locatie: Circuitpark De Kuilen, Langeboom
Datum: 19 en 20 juni 2015
Tijd 19 juni: 19:00 – 01:00
Tijd 20 juni: 13:00 – 01:00
Voorverkoop: http://www.simplywildevents.nl/tickets/