Deel dit artikel ‹ Terug

Druk weekend met Lenterie en Music on Wheels in Mill

Geplaatst op: maandag 11 mei 2015


Zaterdag 20 en zondag 21 juni (2015) is er weer 2 dagen volop gratis vertier voor groot en klein in Mill. Dit op zaterdag met een Braderie van 15.00 uur tot 22.00 uur in het centrum van Mill onder de naam Lenterie. Tevens is er tot laat die avond live muziek op diverse terrassen. Muziek is er ook op zondag 21 juni, want dan staat Music on Wheels op het programma. Dit is een muziekevenement waarbij van 13.30 uur tot 19.00 uur live muziek zich telkens verplaatst naar een ander terras.

Lenterie
De Lenterie is een initiatief van RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill. Deze was eerder op de eerste zondag in mei. Maar nu wordt deze verplaatst naar zaterdag 20 juni. Die dag is er vanaf 15.00 uur in de Kerkstraat en gedeelte Hoogstraat een Braderie te vinden. Voor grandcafé ’t Centrum heeft vanaf 18.00 uur de harmonie een openluchtrepetietie en aansluitend zullen Ilse en René er de muziek verzorgen. Bij café Royal staat op het terras zanger en DJ Robin Mooijen vanaf 17.00 uur en ook zal daar Harold Cornee optreden. Dit is een André Hazes en Elvis Presley imitator. O.A. Rex Pharao is op het buitenpodium bij café de Winkel te vinden. Tussen Plaza de Frietkraam en Eten & Zo zal kinderentertainment geplaatst worden. Uiteraard is de Lenterie gratis toegankelijk.
Zie ook www.lenterie.nl

Music on Wheels
Nieuw is ook het gratis evenement Music on Wheels op zondag 21 juni. Die dag is er live muziek op de terrassen van grandcafé ’t Centrum en café Royal aan de Kerkstraat, bij café de Winkel aan de Hoogstraat, bij café ’t Heike aan de Leeuwerikstraat en café Libre aan de Langenboomseweg. Uniek is dat hierbij niet het publiek zich hoeft te verplaatsen om een andere band aan het werk te zien. Want elke 40 minuten zal vanaf 13.30 uur de muziek zich via een vrachtwagen verplaatsen naar een ander terras. Totaal 5 terrassen met 5 muzikale acts op 5 verschillende vrachtwagens. Bij Plaza de Frietkraam en Eten & Zo zal entertainment voor de kleinere jeugd te vinden zijn.
Zie ook www.musiconwheels-mill.nl

Kortom, ook dat weekend hoeft u zich in Mill weer niet te vervelen. Bekijk de agenda www.uitinmill.nl voor nog veel meer activiteiten in de gemeente Mill en Sint Hubert.