Deel dit artikel ‹ Terug

Beleef de Tour de France op Kasteel Montfoort op 5 juli 2015.

Geplaatst op: woensdag 13 mei 2015


Op zondag 5 juli loopt de route van de 2de etappe van de Tour de France door Montfoort. Zo'n unieke gebeurtenis mag en hoeft u niet te missen!

Wilt u de Tour de France beleven op een prachtige locatie inclusief uitmuntende service? Wij bieden u een onvergetelijke ervaring die u kunt delen met uw relaties, collega's, vrienden of familie. Speciaal voor u hebben wij een programma samengesteld, zodat u de Tour de France optimaal beleeft.

Zoals u gewend bent is alles bij ons mogelijk. Van een geweldig VIP arrangement vanaf 2 personen tot een op maat gemaakt arrangement voor grote groepen (10 tot 400) personen.

VIP arrangement
U kunt het VIP arrangement boeken vanaf 2 personen. Bekijk hieronder het unieke programma. U wordt in de watten gelegd van 10.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's in de middag. Naast dat we u voorzien van heerlijke eten en drinken hebben we een gereserveerde plekken langs het parcours. Kijk voor de uitgebreide omschrijving van het VIP arrangement op onze website.

Arrangement op maat (groepen)
Bent u met een grote groep en wilt u niet ons volledige dagprogramma van het VIP arrangement. Wij stellen met alle liefde een arrangement op maat samen. Dit is mogelijk voor groepen van 10 tot 400 personen. U kunt zelf het ochtend-, middag- of dagprogramma samenstellen en we hebben vele unieke monumentale locaties voor u waar dit mogelijk is. Kijk op onze website voor meer informatie.

Wilt u iets vragen, een optie nemen of reserveren?
Bel 0348 - 47 27 27 of stuur een e-mail naar
info@kasteel-montfoort.nl