Deel dit artikel ‹ Terug

Parkfeest in Mill op 16 en 17 mei 2015

Geplaatst op: maandag 4 mei 2015


2 dagen muziek, spel en entertainment bij 20e Parkfeest in Mill

Zaterdag 16 en zondag 17 mei organiseert feest- en showorkest Toeternietoe voor de 20e keer het Parkfeest in Mill. Die dagen is er voor iedereen wel wat te vinden in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg. Het start op zaterdagmiddag met 2 smartlappenkoren en Munne Maot en Ik, daarna zullen er bij goed weer één of meerdere ballonnen het luchtruim kiezen, is er volop de mogelijkheid wat te eten en drinken in het park, start het eerste spel voor de Zeskamp en is er een feestavond met 3 live bands. Op zondagochtend start de jeugdzeskamp, daarna de zeskamp voor volwassenen en ook is er de gehele dag het dweilorkestenfestival de Sound of Joeks. Ook voor kinderen is er entertainment. Toegang gratis!

Zaterdag
Zaterdag 16 mei start het Parkfeest in Mill om 14.00 uur met een muziekmiddag speciaal voor ouderen en alle andere liefhebbers van smartlappen. Die middag zullen het Oeffelts smartlappenkoor optreden en Waarempel uit Empel. Hierna zullen Jos Driessen en Peter Roijendijk als Munne Maot en Ik het muzikale programma verder vullen.
Voordat om 19.30 uur het eerste zeskampspel voor volwassenen op het programma staat is er om 17.45 uur ook nog een optreden van de Brass Band, een muziekgezelschap met o.a. docenten van muziekschool Music Fun. Om 21.00 uur start er in de feesttent een feestavond met Alice Dee, Resurrection en Fully Loaded. Toegang is helemaal gratis.

Zondag
Op zondag 17 mei is er vanaf 10.30 uur een zeskamp voor jeugdteams tot 16 jaar. Zij strijden om de speciale Toeternietoe zeskampbokaal. Dat doen vanaf 14.00 uur ook de volwassenen tijdens hun eigen zeskamp. Er zijn weer diverse spannende, humoristische en sportieve spelen in de zeskamp opgenomen. Leuk om naar te kijken en om aan deel te nemen.
Aan de 20e Sound of Joeks nemen dit keer weer heel wat dweilorkesten deel. Vanaf 11.00 uur zijn er tot 17.30 uur non-stop optredens van De Kneut, Engsele, Moi Zat, Notenbalkers, VG Tumult, Derde helft, Tis mar wa ge gewend band, Ut word wa, JJ Band en de Deurhoalers. Om 17.30 uur is de prijsuitreiking van de zeskamp en daarna zal Heavy Hoempa het Parkfeest muzikaal afsluiten.

Gedurende het Parkfeest is er voor kinderen in de vorm van springkussens ook vermaak en is er uiteraard volop eten en drinken te koop. Bij goed weer zal op zaterdagavond een ballon opstijgen en mogelijk zijn dat er zelfs meerdere.

Wilt u nog deelnemen aan de zeskamp? Wilt u dit weekend graag helpen zoals bv als jurylid? Of wilt u nog meer informatie?
Neem dan contact op met:
Mario Uijen (voorzitter Toeternietoe) Tel. 0485 – 45 17 43
Mob. 06 – 21 82 50 63
Of stuur een mailtje naar info@toeternietoemill.nl www.toeternietoemill.nl