Deel dit artikel ‹ Terug

Openbare Ondernemersnetwerkavond in Mill

Geplaatst op: zaterdag 2 mei 2015


Alle ondernemers welkom op Openbare Ondernemersnetwerkavond in Mill

Donderdagavond 28 mei 2015 organiseert het Ondernemers Collectief Mill – OCMill een openbare ondernemersnetwerkavond. Deze start om 20.00 uur in partycentrum Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Alle ondernemers, zowel OCMill leden als niet-leden zijn hierbij van harte uitgenodigd. De toegang is uiteraard helemaal gratis. Wel worden belangstellende ondernemers verzocht zich tevoren aan te melden. Dat kan via info@ocmill.nl of tel. 0485-325634.

Tijdens deze openbare ondernemersnetwerkavond zijn er 2 sprekers uitgenodigd. Als eerste komt Frits Rutten aan het woord. Hij is als parkmanager actief in de gemeente Helmond en heeft ruime ervaring in de samenwerking tussen individuele ondernemersverenigingen, centrum- wijk- en parkmanagement. Ook zal hij een toelichting geven op het nut en doel van een ondernemersfonds.

De tweede spreker die avond is Koen Heesakkers. Zijn stelling: Behandel mensen niet zoals je behandeld wilt worden. Behandel ze zoals zij behandeld willen worden! Op basis van vier gedrags- en communicatiestijlen laat hij ervaren hoe men de stijlen herkent (al door te observeren hoe iemand loopt) en wat dat betekent voor je gedrag en communicatie. Het resultaat van deze workshop is dat ondernemers makkelijker aansluiten op klanten en werknemers en daarmee hun invloed (resultaat) vergroten. Dit zal hij laten zien aan de hand van diverse voorbeelden.

Na de gastsprekers is er ook nog een 45 minuten durend muzikaal optreden van een brass band genaamd Blanded. Dit is een band waarin onder andere een aantal docenten van muziekschool Music Fun uit Mill spelen. Hun repertoire is allround en een lust voor het oor en oog.

Tevoren, in de pauze en na afloop is er volop de mogelijkheid om onder het genot van een drankje gezellig na te borrelen en kennis te maken met andere ondernemers. De toegang is gratis. Wel graag tevoren aanmelden via info@ocmill.nl of tel. 0485-325634. www.ocmill.nl

advertentie