Deel dit artikel ‹ Terug

Op di 8 september gaan in beide theaters de theaterkassa's weer open!

Geplaatst op: dinsdag 1 september 2009


Na een succesvolle voorinschrijving van theatervoorstellingen zijn Schouwburg Cuijk en Weijertheater Boxmeer op 14 juli '09 gestart met de verkoop van losse toegangskaarten via de websites www.schouwburgcuijk.nl en www.deweijer.nl. Op di 8 september gaan in beide theaters de theaterkassa's weer open!

Ook al zijn er voorstellingen uitverkocht…
Ook al zijn er voorstellingen uitverkocht, er is nog heel veel keuze voor verschillende topartiesten en dito voorstellingen als Dolf Jansen, Jan Jaap van der Wal, Ali B, Richard Groenendijk, Scapino Ballet Rotterdam, Lenette van Dongen, Mini & Maxi in de musical 'Dorus', Kenneth Herdigein als Nelson Mandela in de musical 'Amandla! Mandela', Disney's Musical Sing-a-Long met Chantal Janzen en Jamai Looman (voor de hele familie), de Kabouter Plopshow (voor de allerkleinsten), de popgroepen Venice en Intwine, en vele andere, in evenzoveel verschillende disciplines, van cabaret tot musical, van opera tot jeugdtheater en van toneel tot muziek…

Ook nog toegangskaarten voor Youp van 't Hek
De verkoop van de resterende toegangskaarten voor Youp van 't Hek (op vr 27 + za 28 november '09 in Schouwburg Cuijk, op di 22 september in Weijertheater Boxmeer) start op: di 8 september '09 om 10.00 uur aan de betreffende theaterkassa. Geen telefonische verkoop.
In Schouwburg Cuijk geldt een maximum van 4 kaarten per persoon; in het Weijertheater Boxmeer geldt een maximum van 2 kaarten per persoon.

Openingstijden kassa's ná 8 september 2009
Schouwburg Cuijk
Di t/m vr van 13-16 uur, alsmede 1 uur voor aanvang van elke voorstelling.
Telefoon kassa: 0485-315107
Via www.schouwburgcuijk.nl is het 24 uur per dag mogelijk om toegangskaarten bestellen.

Weijertheater Boxmeer
Ma t/m vr van 10-16 uur, alsmede 1 uur voor aanvang van elke voorstelling.
Telefoon kassa: 0485-578608
Via www.deweijer.nl is het 24 uur per dag mogelijk om toegangskaarten bestellen.