Deel dit artikel ‹ Terug

Gesloten Millse Dartskampioenschappen zaterdag 25 april

Geplaatst op: zaterdag 18 april 2015


Aanstaande zaterdag 25 april organiseert dartclub No score vanaf 19.45 uur in Grandcafé ‘t Lagerhuis een gesloten Mills darttoernooi. Iedereen die geboren en of getogen is in Mill, nu in Mill woont of bij een Millse dartclub speelt is hier van harte welkom. Inschrijven kan bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg tot zaterdag 25 april 19.30 uur. Deelnemen kost 6 euro.

Dartclub "No Score" is de dartclub van ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. DC NoScore is in 2003 opgericht. Het idee om een dartclub op te richten is zoals dat gaat bij veel clubs ontstaan tijdens één van de vele gezellige nachten aan de bar bij het Lagerhuis. Enkele weken later is dat idee ook echt uitgevoerd en sindsdien is DC NoScore een feit. Naast dit gesloten darttoernooi organiseerden zij ook al het gemeentelijke darttoernooi en al diverse jaren de bekende "Open Millse Darts Trophy", Hét darttoernooi van Mill.

Maar zaterdag 25 april aanstaande staat het gesloten Mills darts kampioenschap op het programma. Inschrijven kan tot 25 april 19.30 uur, maar als u dat al eerder doet bent u gegarandeerd van deelname. Komt u dus uit Mill, speelt u bij een Millse dartclub of heeft u een andere duidelijke binding met Mill, doe dan mee aan dit toernooi.

Kijk voor meer informatie op www.dcnoscore.nl en www.lagerhuismill.nl