Deel dit artikel ‹ Terug

Voorlichtingsbijeenkomst rond Sport en Voeding bij Fitland XL Mill

Geplaatst op: woensdag 15 april 2015


Op dinsdagavond 12 en woensdagavond 20 mei organiseert Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill een voorlichtingsbijeenkomst rond Sport en Voeding. Deze bijeenkomsten starten om 19.30 uur en iedereen, zowel Fitland leden als niet leden zijn hierbij van harte welkom. Toegang is gratis en aanmelden voor 12 of 20 mei kan bij de receptie van Fitland of telefonisch via tel. 0485-455000.

Lisanne Bruijsten is sportinstructeur en bijna afgestudeerd als diëtiste. Samen met Sandra Vloet (vestigingsmanager sport) zal zij deze 2 voorlichtingsbijeenkomsten verzorgen. “Wil je gezond leven of bijvoorbeeld afvallen, dan lukt dat niet met alleen sporten of met alleen gezond eten,” vertelt Lisanne. “Het is een combinatie van alle 2. Dan behaal je het beste en het snelste resultaat. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst vertellen we meer over producten, het boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Want lang niet alles is zo gezond als dat het lijkt of in reclames wordt aangegeven. Vandaar dat we tijdens de bijeenkomst daar een toelichting op geven.”

De voorlichtingsbijeenkomsten, alle 2 de avonden met dezelfde inhoud, zijn op dinsdag 12 en woensdag 20 mei en starten om 19.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan bij de receptie van Fitland XL Mill of telefonisch op tel. 0485-455000. www.fitland.nl